Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.12.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 4 грудня. Прокидайтеся з горнятком улюбленої кави й успішно плануйте прийдешній день. Нехай вас надихають приємні дрібниці й хороші люди навколо. Швиденько зробіть усе важливе, щоб залишити для себе достатньо часу. Вдалої п’ятниці й цікавих вихідних!

Цитата дня:   Давай просто будемо. Не треба обіцянок. Не треба чекати неможливого. Ти будеш у мене, а я - біля тебе. Давай просто будемо один в одного. Мовчки. Тихо. І по-справжньому.

Еріх Марія Ремарк


Погода   4 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень в горах місцями невеликі опади. Вночі та вранці на більшій частині території області туман. На гірських ділянках доріг вночі подекуди ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 2-7° тепла, в горах місцями близько нуля.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 5-7° тепла.



ІМЕНИНИ   4 грудня – Ада, Марія.



Сьогодні також:
• Введення в Храм Пресвятої Діви Марії (21 листопада за старим стилем)




Цей день в історії

1563 — завершився Тридентський собор Католицької Церкви, який з перервами засідав протягом 18 років.
1638 — після поразки козацького повстання під проводом Я. Остряниці і Д. Гуні козацька рада ухвалила в урочищі Маслів Став «Ординації Війська Запорізького реєстрового».
1674 — французькі єзуїти заснували місто Чикаго (тепер США).




Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Книгарня “Кобзар” (Ужгород, вул. Корятовича, 1)
До 18 грудня — акція “Письменник за прилавком”. Щодня з 13.00 до 14.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Щонеділі — Новорічно-Різдвяні майстер-класи. Поч. 16.00.

Облмуздрамтеатр
6 грудня — «Чарівні кільця Альманзори».   Поч. о 12.00.

«Бавка»
6 грудня — “Казка про тррьох поросят”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Закарпатський обласний державний драматичний театр (Мукачево, пл. Миру, 1)
До 6 грудня — осінні театральні вечори «Зірковий листопад Закарпаття — 2015».

«Доміон»
До 10 грудня — “У серці моря”, 3D. Поч. о 15.50, 20.00. «Віктор Франкенштейн». Поч. о 22.00. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00, 17.50. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 12.20. «Сікаріо». Поч. о 13.50, 23.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 грудня — “По той бік”. Поч. о 10.00, 22.30. «Віктор Франкенштейн», CineMAX. Поч. о 10.00, 21.30. «Сікаріо». Поч. о 10.00, 12.15. «Все як ти захочеш». Поч. об 11.30, 16.20, 19.25. “У серці моря”, CineMAX 3D. Поч. об 11.55, 14.30, 16.05, 18.15, 20.25, 22.00.   «Перекладач». Поч. о 13.00, 17.50. «Маленький принц». Поч. о 14.05. «Шеф Адам Джонс». Поч. о 14.35, 20.55. “Джем і голограми”. Поч. о 16.45. «Голодні ігри», 3DX. Поч. о 19.00.

“Перемога”
До 10 грудня — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 15.00. «Сікаріо». Поч. о 12.40, 17.00. “У серці моря”, 3D. Поч. о 19.10, 21.30.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
До 20 грудня — виставковий проект Тараса Табаки “Прапор Утопії”, присвячений 50-річчю митця.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів словацького образотворчого мистецтва.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Галерея «Ужгород»
Виставка творів Міжнародного пленеру.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні ти зможеш протистояти багатьом складним ситуаціям. Використовуй свій професійний досвід, щоб відстояти свою точку зору. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між колегами. Тобі потрібно проявити мудрість і спокій під час прийняття важливих рішень. Вільний час присвяти спілкуванню з однодумцями.
Телець У першій половині дня старайся відмовитися від участі в інтригах і плітках. Твої недоброзичливці можуть спробувати зіпсувати твою репутацію. У другій половині дня поговори з керівництвом про свої нові плани. Намагайся використовувати свою чарівність, щоб отримати потрібне рішення. Вільний час постарайся провести з людьми, які тебе радують.
Близнюки   Сьогодні тобі варто звернути увагу на роботу своїх конкурентів. Намагайся не упустити вдалу можливість вирватися вперед. У другій половині дня можуть виникнути ускладнення під час переговорів із партнерами. Будь уважніше при підписанні договорів і важливих документів. Увечері тобі доведеться надати допомогу родичам.
Рак. У першій половині дня твій керівник відзначить твої заслуги перед колективом. Твої опоненти можуть спровокувати конфліктну ситуацію. Будь спокійною і врівноваженою, не втручайся в суперечки. У другій половині дня твої партнери запропонують цікаву ідею. Порадься зі своїм наставником, щоб зробити правильний вибір.
Лев   Сьогодні тобі варто зайнятися наведенням порядку на робочому місці. Ти знайдеш річ, яку давно шукала. У другій половині дня обговори свої ідеї з колегами. Тобі потрібна підтримка однодумців, щоб досягти потрібного результату. Вільний час присвяти відпочинку з коханою людиною, вирушивши в романтичне місце.
Діва Сьогодні на тебе чекає спокійний і планомірний день. Самоосвіта і освоєння нових професійних навичок піде тобі на користь. У другій половині дня твої партнери запропонують вигідні умови співпраці. Працюючи з документами, будь уважніше - ти виявиш недоліки, які перешкоджали перебігу справ. Увечері проведи час у сімейному колі.
Терези У першій половині дня можливі складнощі у спілкуванні з керівництвом. Не варто проявляти впертість і відстоювати свої позиції. Визнавши свої недоліки, ти зможеш вирішити ситуацію. У другій половині дня тобі доведеться боротися за місце під сонцем. Твої конкуренти можуть використовувати конфіденційну інформацію.
Скорпіон Сьогодні вдалий день для відновлення старих ділових контактів. Тобі вдасться отримати прибуток із нового джерела доходу. У другій половині дня намагайся не упустити можливість поговорити з керівництвом про підвищення. Твої однодумці допоможуть у реалізації наміченого плану і збільшенні прибутку. Увечері вирушай на концерт або в театр, щоб отримати приємні емоції.
Стрілець Цей день принесе безліч розбіжностей і додаткових перешкод. Тобі потрібно поводитися стримано в спілкуванні з керівництвом. Не варто прискорювати події, утримайся від прийняття однозначних рішень. У другій половині дня твої опоненти спробують спровокувати скандал. Будь упевненою в своїх силах і поводься холоднокровно.
Козеріг Вранці на тебе чекає важлива новина від старих партнерів. Намагайся використовувати запропоновану допомогу собі на благо. У другій половині дня твої досягнення відзначить впливова особа. Скористайся ситуацією, щоб отримати додаткову фінансову підтримку. Увечері проведи час в приємному колі людей.
Водолій.   Сьогодні на тебе чекає напружений і складний день. Твій керівник може здійснити перевірку, щоб знайти недоліки в твоїй роботі. У другій половині дня виникнуть складнощі в діалозі з новими партнерами. Не варто розраховувати на довгострокові стосунки, використовуй вигоду від одноразової угоди. Увечері тобі варто вдатися до профілактики від простудних захворювань.
Риби У першій половині дня на тебе чекає важлива і результативна зустріч. Намагайся використовувати свої професійні знання, щоб переконати партнерів. У другій половині дня ти зможеш отримати схвалення з боку керівництва. Намагайся приховувати свої плани від оточуючих. Сьогодні твій таємний недоброзичливець відкриє своє справжнє обличчя.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- У тебе зараз щось в житті відбувається?
- Так
- Що?
- У мене макарони варяться.
- А якщо серйозно?
- Ти думаєш, є сенс брехати щодо макаронів?


Людина використовуючи свій мозок лише на 3% , при цьому грузить чужий на всі 100%.


Якщо ти зустрів жінку своєї мрії, то з іншими мріями можеш розпрощатися.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат