Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21060, 20

На головного міліціонера Закарпаття є три кандидатури

Як відомо, МВС оголосило конкурс на посади начальників управлінь в деяких областях. На посаду начальника УМВС в Закарпатській області подали заявки три кандидатури.

Поради: як уберегтися від кліщів

Укуси кліщів загрожують людині такими хворобами, як іксодовий кліщовий бореліоз (хвороба Лайма), кліщовий вірусний енцефаліт та марсельська гарячка.

Валерій Лунченко провів нараду з головами райдержадміністрацій

У середу, 7 травня, в обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада керівника краю Валерія Лунченка з очільниками РДА. На нараді також був присутній заступник голови Михайло Рівіс.

До Зведеного бюджету Закарпаття надійшло на 52 млн. грн. більше минулорічного періоду

Протягом чотирьох місяців поточного року надійшло 1 млрд. 149 млн. 931 тис. гривень, – свідчить аналіз фактичного збору платежів до Зведеного бюджету Закарпатської області, що контролюються ГУ Міндоходів у Закарпатській області та Чопською митницею Міндоходів.

В Ужгороді покажуть коротеометражки про їжу

16 травня 2014 в Ужгороді, у театрі ляльок «Бавка» (пл. Театральна, 8) пройде показ короткометражних фільмів про їжу з конкурсної програми «FOOD FILM FESTIVAL», який відбувся у Києві 24 – 25 квітня.

Охочих отримати закордонний паспорт побільшало вдвічі


Сьогодні, 7 травня,   на колегії Головного управління Державної міграційної служби   України в Закарпатській області аналізували результати роботи в першому кварталі цього року. Як спрацювали підрозділи і на чому слід акцентувати увагу, начальник ГУ ДМС України в області Ігор Михайлишин обговорював із керівниками структурних та територіальних підрозділів .

Сьогодні Тимошенко виконує роль Генсека ЦК КПРС — Чорновіл  

Після 9 травня нарощуватимуться криваві події. Про це у блозі на Gazeta.ua написав екс-нардеп Тарас Чорновіл.

Більшість українців готові жити з економічними труднощами для стабільності в майбутньому

Більше половини українців готові жити з економічними труднощами, якщо це призведе до покращення їхнього життя в майбутньому. Кількість тих, хто готовий миритися з економічними негараздами за місяць зросла на 12%.

Тимошенко і Медведчука може чекати пожиттєве ув'язнення (ДОПОВНЕНО)

(за оригіналом) В случае, если планы российских террористов будут реализованы и в Украине 11 мая проведут хоть какое-то подобие референдума, Капительман-Григян (Тимошенко) и Медведчук подлежат немедленному аресту и суду за предательство Украины.

Закарпатський журналіст Олег Диба підозрюється у злочині (ОФІЦІЙНО, ВІДЕО)

28 лютого до ЄРДР було внесено відомості про те, що в місті Ужгороді відбулася бійка на площі Поштовій. В сутичці брали участь два ужгородці, представники інтернет видань області.

Заступник голови ОДА Михайло Рівіс   вирішував проблеми краян


У середу, 7 травня, під час проведення особистого прийому заступником голови Закарпатської облдержадміністрації Михайлом Рівісом по допомогу звернулися пенсіонери та інші малозабезпечені краяни.

Мобілізовані матимуть лояльність у сплаті кредитів

Банківська спільнота підтримає захисників Вітчизни у кредитних зобов’язаннях на період служби українському народу.

Сьогодні губернатор Закарпаття Лунченко назве імена шістьох голів РДА

У середу, 7 травня,   голова обласної державної адміністрації Валерій Лунченко вручить розпорядження в. о. Президента України Олександра Турчинова про призначення шістьом новопризначеним керівникам РДА.

Активісти просять губернатора Лунченка перевірити закарпатських люстраторів на детекторі брехні

Закарпатських люстраторів хочуть перевіряти на детекторі брехні. Таку пропозицію висловили громадські активісти під час зустрічі з губернатором Закарпаття Валерієм Лунченком.

20-річний водій наїхав на 12-річного велосипедиста у Закарпатті

Днями, на Рахівщині у селі Чорна Тиса, сталося ДТП за участі 20-річного водія.

Понад 45 тисяч гривень заплатять закарпатські лісивники після позапланових перевірок

У ході здійснення державного нагляду (контролю) виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме незаконна рубка дерев на лісосіках, пошкодження дерев до ступеня припинення   росту, незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків.

У 2014 році закарпатці одержали 8990 електронних ключів

Саме таку кількість посилених сертифікатів відкритих електронних ключів отримали платники податків у період січень-квітень 2014 року у акредитованих Центрах сертифікації ключів при Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

Ужгородська міськрада, скоротивши соцвиплати, виділить більше грошей на ліки

На останній сесії міської ради ухвалили рішення про скорочення видатків бюджету на цілий ряд програм.

Міндоходів закликає ужгородців зберігати документи 1095 днів

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді звертають увагу, що строк зберігання документів, пов’язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, становить 1095 днів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 7 травня. Намагайтеся не нудьгувати на робочому місці вже зранку, заряджайтеся ароматною кавою і сміливо розпочинайте новий день. Нехай оточення сприяє вашому успіху, а весь негатив ховається перед вашою чарівною усмішкою. Гарної середи!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат