Автомобілі Chery від офіційного дилера – різноманітність та простота вибору

28.06.2024 12:01 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Chery Automobile – одна з найвідоміших автомобілебудівних компаній, що випускає доступні та надійні автомобілі. До того ж довіра останнім часом до цього бренду значно зросла через покращення багатьох моментів в авто та суттєвого розширення лінійки. Багато моделей демонструють відмінні показники прохідності бездоріжжям, вважаються витривалими і довговічними.

Українські споживачі можуть легко пересісти на китайські автомобілі. Попередньо на сайті https://www.chery.com.ua необхідно ознайомитись з асортиментом пропозицій та в результаті зробити правильний вибір. Автоцентр на Харківському шосе в Києві є офіційним дилером, де кожен може заздалегідь оцінити авто у виставковому центрі та здійснити довгоочікувану покупку.

Модельний ряд

На даний момент можна оцінити наступний набір автомобілів:

  • CHERY TIGGO 2 (доступний кросовер для міста, на вибір є комплектації Classic 5MT та Luxury 5 MT;
  • CHERY TIGGO 4 (комфортний та компактний кросовер, що має трохи більше варіантів комплектацій – Comfort 5 MT, Comfort + 5 MT, Comfort + CVT;
  • CHERY TIGGO 7 (сімейний автомобіль для подолання бездоріжжя, великий та високий, є в комплектаціях Classic 6 MT та Luxury 6DCT;
  • CHERY TIGGO 8 (преміальний кросовер на 7 місць, найбільший SUV у всій лінійці, запропоновані комплектації Luxury 6DCT та Premium CVT);
  • CHERY TIGGO 7 PRO (справжній флагман, де використані інновації та все найкраще, комплектації на вибір Luxury CVT або Premium CVT).

Як видно, виробник Chery намагається задовольнити всі запити покупців і запропонувати їм широкий вибір.

Особливості нових авто

Виробник суттєво підвищив якість матеріалів в салоні, рівень безпеки та надійність. Автомобілі оснащуються переважно бензиновими двигунами з ресурсом від 250-300 тисяч кілометрів. Елементарне обслуговування та облік правил експлуатації забезпечать безпроблемну експлуатацію протягом багатьох років.

Однією з додаткових особливостей є доступні запчастини. Оптимальна їх вартість дозволяє не економити на ремонті та обслуговуванні, тим самим можна попередити множинні поломки або повністю їх позбутися.

Де придбати Chery?

Ідеальним місцем для вибору та оформлення покупки стане Автоцентр у Києві на Харківському шосе 179. Автомобілі є в наявності у різних комплектаціях та кольорах. Окрім продажу авто також автомобілі обслуговуються у сервісному центрі. Використовуються оригінальні інструменти та обладнання та профільне програмне забезпечення.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат