Контактні лінзи – сучасний інструмент для ідеального зору

29.05.2024 17:37 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Корекція зору в наш час доступна у різний спосіб, включаючи проведення операції, носіння окулярів або контактних лінз. Саме останній спосіб є найбільш оптимальним, простим та дієвим, доступним вже й зараз. Тим більше сучасні лінзи істотно перевершують за якістю та функціоналом ті лінзи, які були 5-10 років тому.

Підвищується зручність носіння та якість результату. Але в будь-якому випадку потрібно пройти консультацію у офтальмолога, щоб підібрати потрібні контактні лінзи, перевірити зір та оцінити перспективи. Існує велика кількість параметрів та критеріїв вибору, про які йтиметься нижче.

Жорсткі контактні лінзи

Одна з найбільших категорій лінз, що використовуються в наш час. Жорсткі варіанти виготовляються із застосуванням силікону, який відрізняється високою газопроникністю. Серед основних плюсів можна виділити такі моменти:

  • стійкість та захищеність від відкладень;
  • тривалий термін служби, що робить такі лінзи економічними;
  • малий діаметр виробів, забезпечуючи повітрообмін;
  • склад лінз не доповнюється водою.

Але до таких нових жорстких лінз потрібно звикати і такий період може тривати від 7 до 14 днів.

М'які контактні лінзи

Вважаються найкомфортнішими та затребуваними. Багато хто хоче саме такі купити лінзи для очей, забезпечуючи природність та стабільність. У виробництві застосовується два основні матеріали:

  1. Гідрогель. Показник повітропроникності достатній, щоб носити такі лінзи з комфортом щодня. Чим більше повітря пропускає матеріал, тим більший показник води у складі. Таке виконання робить їх звичними для людського ока;
  2. Силікон-гідрогель. Такий матеріал пропускає повітря краще, при цьому гарантується висока міцність. Через те, що він тонший, їх можна носити, не знімаючи протягом 30 днів.

Загалом м'які контактні лінзи мають кілька переваг:

  • постійна чіткість при фронтальному та периферичному зорі;
  • короткий період звикання;
  • можливість вести активний спосіб життя;
  • великий вибір моделей.

Але такі лінзи вкрай тендітні, тому потрібно бути обережним при їх використанні.

Де придбати контактні лінзи?

Інтернет-магазин «Центр Зір» пропонує великий вибір пропозицій від професіоналів оптичних технологій. Додатково фахівці готові прийняти пацієнтів у Черкасах для ретельної діагностики та оцінки зору, щоб потім підібрати ідеальний інструмент для корекції. За бажання будь-яку офтальмологічну продукцію можна замовити в інтернет-магазині, оцінивши заздалегідь параметри, характеристики та фото. Діє доставка по всій Україні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат