Аналітика

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

Аналітика: Що допоможе зупинити Путіна — санкції, миротворці, переговори чи зброя?

Европа должна ужесточить санкции, США и Англия – подключиться к переговорам, а Украина – научиться защищаться.

Аналітика: Чому США не вважають Росію ворогом

Для Соединенных Штатов Россия – всего лишь проблема, причем не самая серьезная. Как и неспособная на реформы Украина, пишет на своей страничке в фейсбук политолог, преподаватель КНУ имени Тараса Шевченко Петр Олещук.

Аналітика від Die Welt: Чому, аби перемогти, нам необхідно краще розуміти Путіна

Конец 1989 года. В Восточной Германии революция. 5 декабря разъяренная толпа окружила трехэтажный особняк в Дрездене, в котором находилось местное отделение советского КГБ.

Аналітика: Плани Кремля, або Чому на Донбасі досі не припинено вогонь

В ночь с 14 на 15 февраля президент Петр Порошенко отдал приказ о прекращении огня - на Донбассе было объявлено перемирие, согласованное на переговорах в Минске. Но полного прекращения огня не последовало.

Аналітика: Програш сепаратистів загрожуватиме владі Путіна, хоча йому є що втрачати й крім влади

Путін використовує заморожені конфлікти, щоб позбавити держави територіальної цілісності

Аналітика: Шукаємо, де дешевше, або Ринки проти супермаркетів

Де краще затоваритися: на ринку чи у супермаркеті? На ринку дешевше, але у магазині можна не лише купити, але й зігрітися, коли на вулиці мінусова погода.

Аналітика: Чим запам'ятається Ярема, начальник ГПУ ім. Пшонки

Виталий Ярема, наконец, решился расстаться с постом Генпрокурора, и depo.ua вспомнил о его главных «ляпах», скандалах и прегрешениях на этой должности

Аналітика: Чому лише 10% росіян знають, що в Україні воюює армія РФ

По мнению российского оппозиционера, поездка Франсуа Олланда и Ангелы Меркель в Москву уникальна. Об этом Борис Немцов заявил в комментарии изданию "ГОРДОН".

Орендарі масово покидають торгівельні центри

Як вижити девелопменту як виду бізнесу за сучасного податкового законодавства? Як примусити комерційну нерухомість бути рентабельною? За умов, коли орендарі масово покидають торгівельні центри, ці питання нині вкрай актуальні, і не лише для Києва.

Аналітика: Невдовзі Україна мусить вибирати поміж реальною та економічною війнами

Видатний український експерт з питань фондового ринку, інвестицій та ризик-менеджменту Ерік Найман свідчить про найближчу перспективу України

Аналітика: Україна стягнула маску з кремлівського шизоїда

«В Украине воюет натовский легион». Знаете, кто это сказал? Путин. Нет, это – не шутка. Это глава большого государства на полном серьезе несет. Сначала была «хунта», теперь – «натовский легион», а потом что – «четвертый рейх»?

Аналітика: Немає нафти — немає Путіна. Однак коли вже РФ експортуватиме нафту собі у збиток?

Какова себестоимость российской нефти? Ответ интересует всех. А для некоторых это вопрос жизни и смерти. Перефразируя сентенцию «Есть Путин – есть Россия, нет Путина – нет России», скажу так: «Есть нефть – есть Путин, нет нефти – нет Путина». Однако, насколько должен еще упасть баррель, чтобы РФ начала экспортировать нефть себе в убыток?

Міста чекають нових мерів, або Місцеві вибори: коли вже будуть зміни?

Останні парламентські вибори відбулися, як всі ми пам’ятаємо, 26 жовтня. Тобто 2,5 місяці тому назад.

Аналітика: Чи варто вірити Кремлю, або Шибениця для угорського прем'єра

Українці - не перші, кого в Росії охрестили фашистами за прагнення до свободи. До цього були народи Балтії. А ще раніше - поляки, чехи, словаки і угорці, що намагалися вирватися з табірного Совка.

Аналітика: Віктор Медведчук як Х-фактор українсько-російської політичної шахівниці

Участие кума российского президента в переговорах по освобождению украинских заложников сепаратистов значит, что у отечественной «пятой колонны» появился новый формальный лидер

Аналітика: Загроза для Антикорупційного бюро – екс-«борці» з корупцією (ДОПОВНЕНО)

Президент призначив правозахисників Рефата Чубарова, Євгена Захарова та історика Ярослава Грицака членами Конкурсної комісії Національного Антикорупційного бюро.

Аналітика: Закарпатський сепаратизм

У більшості закарпатських угорців два паспорти: один — країни, де перемогла революція і відбувається війна за європейський вибір, другий — країни, яка свій європейський вибір вже реалізувала, але сьогодні його відстоює.

Аналітика: Успіхи СБУ. Чому раніше ми про них не знали?

У вівторок з’явилося відразу декілька повідомлень про вкрай продуктивну діяльність Служби безпеки України.

У нинішній владі панує атмосфера часів Сталіна

Знаєте, що найбільше мене дивувало в уряді? Є карикатура, де люди сидять за одним столом із стрілочками один на одного і підписом "Це не я". Тобто всі намагаються уникнути відповідальності.

Аналітика від Нємцова: Якщо Україна буде успішною, Путін не наважиться на нову агресію

Встановлення миру між Росією та Україною цілком можливе, але для цього українці й надалі мають бути рішучими у відстоюванні незалежності своєї держави. Про це заявив в ексклюзивному інтерв’ю Радіо Свобода опозиційний російський політик Борис Нємцов.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат