Аналітика

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

Аналітика від іноземних ЗМІ: "Час відступити перед російським вовком"

Західні ЗМІ пишуть про потребу угоди між Заходом і Росією, про необхідність більшої військової допомоги для України та про настрої мешканців Донбасу.

Аналітика від генерала Гречанинова: Аби перемогти Путіна, слід бути розумними і не зрадниками

Генерал-майор в отставке, президент Атлантического совета Украины Вадим Гречанинов:"Во время нормальной войны предателей расстреливали, а мы с ними цацкаемся"

Аналітика від професора Зубова: Для Росії нині важливо програти війну з Україною

Уволенный из Московского государственного института международных отношений профессор Андрей Зубов утверждает, что для России важно проиграть войну с Украиной, чтобы избежать судьбы изгоя и стать на путь европейского развития.

Аналітика: За останній рік Кремль суттєво понизив свої імперські амбіції

«Ход конфликта на Восточной Украине полностью предсказуем», — утверждает Анатоль Ливен, профессор Школы дипломатической службы Джорджтаунского университета в Катаре.

Аналітика: Суть плана Путіна у тому, що поки в Донецьку і Луганську затихнуть, РФ візьме Маріуполь

Настоящая цель президента РФ Владимира Путина состоит в уничтожении Украины и все его действия направлены именно на это.

Лєх Валенса: Військова допомога Україні може спричинити атомну війну

По мнению экс-президента Польши, сдержанная позиция ЕС по отношению военной помощи Украине объяснима.

Аналітика: Зниження курсу до 12 грн/дол. - питання життя і смерті банківської системи

Заступник голови Національного банку України, ректор Міжнародного інституту бізнеса Олександр Савченко: Нестабільність на валютному ринку та катастрофічний обвал гривні –друга за важливістю тема після війни з Росією.

Аналітика від Буковського: «Готовий навчити Порошенка чимподалі посилати Путіна. Маю великий досвід"

Диссидент Володимир Буковський: "Бог создал эту породу людей, чтобы мы не переставали верить: честность, бесстрашие и самопожертвование в чистом виде существуют. Диссиденты проводили свою жизнь в лагерях, не рассчитывая на славу и любого рода компенсацию".

Точка зору: Лук'янов озвучив план Путіна по Україні

Усі сторони конфлікту в Україні мають піти на поступки, каже російський експерт із зовнішньої політики Федір Лук'янов. В інтерв'ю Spiegel він висловився за пакетне розв’язання. В іншому випадку країні загрожує розвал.

Гриценко: АТО в теперішньому вигляді може тривати безкінечно

Так вважає народний депутат України, лідер політичної партії «Громадянська позиція», екс-міністр оборони Анатолій Гриценко. Про це він заявив в інтерв’ю газеті «Сегодня».

Аналітика: Зустріч у Мінську - це черговий ляпас Путіна світу

На сайті Президента України та в українських ЗМІ з’явилася новина про те, що 26 серпня в Мінську відбудеться зустріч у форматі "Україна – ЄС – Євразійська трійка" (Росія, Білорусь та Казахстан).

Аналітика від Elise: У Росії відбувся військовий переворот. Влада перейшла в руки Шойгу

«На сайте Кремля проскочила официальная информация о том, что скончался Президент Российской Федерации Владимир Владимирович Путин".

Аналітика: Маршрутом путінської Росії, або Від Європи аж до жопи

ФОТО — из российской блогосферы. Популярный сюжет в последний период президентства Путина

ОБСЄ визнала Росію окупантом України (ДОКУМЕНТ)

Парламентська асамблея Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) сьогодні підтримала проект резолюції "Очевидне, грубе і невиправлене порушення гельсінкських принципів Російською Федерацією щодо України".

Аналітика від Нєвзорова: "Українці, готуйтеся до найгіршого. Але зрештою ви переможете"

Вопрос Александру Невзорову: Решится ли Путин на масштабное вторжение в Украину? Речь не о нынешнем скрытом вторжении в Донбасс, а большой войне.

Аналітика: Чого чекати від нового очільника УПЦ МП мітрополіта Онуфрія

Близкий друг Онуфрия рассказал о его даре и о его намерениях

Аналітика від Ахмеда Закаєва: Воювати за Україну можуть приїхати десятки тисяч чеченців з ЄС

В Украине продолжается пятый месяц вооруженного противостояния на Донбассе, в котором украинская армия, правоохранители и добровольцы противостоят местным сепаратистам и наемникам, поддерживаемых Россией. На стороне боевиков принимают участие наемники из Чечни.

Аналітика: Стратегічні помилки командування АТО

Основная проблема украинского командования АТО - очень медленный анализ и оценка угроз.

Іларіонов: Згода України на "гуманітарний конвой" Путіна – це добровільна здача власної території

Благое дело конвоем не назовут. Экс-советник Путина экономист Андрей Илларионов рассказал, что он думает о попытках Путина отправить в Украину "миротворцев"

Хто може потрапити у третю хвилю мобілізації: відповідають воєнкоми

Военные комиссары, после волны слухов, протестов и веерных рассылок повесток по всей стране, наконец,   рассказали журналистам о проведении третьей очереди частичной мобилизации

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат