Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді зловмисник намагався викрасти авто та при цьому травмував його власника

19 травня, до поліції звернувся 64-річний ужгородець з повідомленням про те, що він спіймав зловмисника, який намагався викрасти у нього автомобіль. Заявник потребував допомоги поліції.

В Ужгороді поліція підозрює чоловіка у зберіганні дитячого порно

На незаконному одержанні та зберіганні дитячої порнографії викрили 53-річного уродженця Донеччини, який наразі проживає в Ужгороді.

На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина своєї співмешканки

14 травня ми повідомляли, що у с. Серне 10-річний хлопець отримав опіки спалюючи листя. Як виявилося, до травмування дитини причетний співмешканець його матері.

Двоє закарпаток оформили фіктивне опікунство для незаконного перетину кордону військовозобовʼязаними

Закарпатські правоохоронці викрили злочинну діяльність 41-річної та 54-річної жительок Хустщини, які виготовляли фіктивні документи для чоловіків мобілізаційного віку та сприяли їх незаконній переправі через кордон України.

На Закарпатті зловмисник при перевірці документів стріляв та поранив працівника поліції

15 травня о 23:51 інспектор сектору реагування патрульної поліції повідомив чергову частину про напад на їх екіпаж. Подія трапилася у селищі Кольчино Мукачівського району. Поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Seat Ibiza».

Громадянин України, який перебуває у Словаччині допомагав переправляти ухилянтів через кордон

Співробітники оперативно-розшукового підрозділу Чопського прикордонного загону ліквідували стійкий канал незаконного переправлення осіб призовного віку з України до Словаччини. Організував протиправну схему громадянин України, який наразі перебуває у Словаччині. Він підшуковував охочих втекти з України та керував їхніми діями з-за кордону.

Правоохоронці затримали жителя Хуста, який щомсяця переправляв за кордон близько 20 чоловіків

Закарпатські правоохоронці викрили 26-річного жителя Хуста, який налагодив канал переправлення військовозобов'язаних через кордон.

10 років ув’язнення за підтримку ідеї відокремлення Закарпаття та схвалення дії військових рф


За публічного обвинувачення прокурорів Закарпатської обласної прокуратури уродженця Ужгородщини визнано винним у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також виготовленні та поширенні матеріалів із виправдовуванням, визнанням правомірною, запереченням збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 110, ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Експосадовці комунального підприємства на Хустщині вкрали 1 млн грн на ремонті доріг

Завершено досудове розслідування у справі щодо фінансових махінацій при проведенні ремонтних робіт в Хустському районі.

Переправник з Ужгородщини отримав 8 років ув’язнення і конфіскація авто в дохід держави

За публічного обвинувачення Закарпатської обласної прокуратури до 8 років позбавлення волі засуджено мешканця Ужгородського району за організацію незаконного переправлення кількох осіб через державний кордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

64-річну закарпатку посадять на 5 років тюрми через проросійські пости в соцмережах

64-річну жительку села Бедевля Тячівського району Закарпатської області засуджено до 5 років позбавлення волі за публікації в соціальній мережі «Однокласники». Жінку визнали винною у виправданні та глорифікації російської агресії проти України.

На березі Тиси затримали відразу сімох ухилянтів з гумовим човном

Семеро чоловіків, яким обіцяли безперешкодний перетин кордону в пункті пропуску, «опинилися» на березі Тиси з човном та помпою.

Правоохоронці на Закарпатті упередили розтрату 7 млн грн на реконструкції стадіону

Аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області упередили розтрату майже 7 млн грн з місцевого бюджету.

Через дії головного лісничого та інженера лісгоспу державі заподіяно збитків на 10,5 млн грн

Двом працівникам лісоохорони одного з лісових дослідних господарств в області повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

У Берегові покарали жінку, яка кілька разів викликала швидку допомогу, заради забави

Сьогодні вночі у Берегово на лінію "103" надійшло повідомлення: "Жінці погано, дуже високий тиск." Бригада № 600 домчала до "хворої" за кілька хвилин. На місці з'ясувалося, що жінка невідкладної медичної допомоги не потребує.

Співробітник Оноківської сільради заподіяв 645 тис. грн збитків закуповуючи товари для ЗСУ

Прокурор Ужгородської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо працівника Оноківської сільської ради, відповідального за проведення публічних закупівель, за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

У Чопі затримали чоловіка, який ходив нічним містом з гранатою в руках

Сьогодні вночі до поліції зателефонував мешканець міста Чоп та повідомив, що неподалік приміського вокзалу побачив чоловіка з гранатою в руках. За викликом одразу виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції.

Переправник з Берегівщини отримав 7 років тюрми з конфіскацією майна

За публічного обвинувачення Берегівської окружної прокуратури 59-річного чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі за організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України). Також суд ухвалив рішення щодо конфіскації усього належного йому майна.

В Ужгороді двоє раніше судимих обікрали підсобного приміщення в новобудові

3 травня до поліції зателефонував 52-річний ужгородець та повідомив, що в новобудові, за місцем його роботи, із підсобного приміщення невідомі викрали інструменти.

Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП

Вчора ввечері біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат