Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

АРМА продасть з аукціону 494 ділянки під курорт на Закарпатті

Власник арештованої землі, імовірно пов’язаний з партією ОПЗЖ, дав згоду на її продаж.

В Ужгороді зловмисник намагався викрасти авто та при цьому травмував його власника

19 травня, до поліції звернувся 64-річний ужгородець з повідомленням про те, що він спіймав зловмисника, який намагався викрасти у нього автомобіль. Заявник потребував допомоги поліції.

В Ужгороді поліція підозрює чоловіка у зберіганні дитячого порно

На незаконному одержанні та зберіганні дитячої порнографії викрили 53-річного уродженця Донеччини, який наразі проживає в Ужгороді.

24 травня в Ужгороді відбудеться Ярмарок вакансій-2024

Уже цієї п’ятниці в Ужгороді відбудеться Ярмарок вакансій-2024. Свої пропозиції щодо працевлаштування презентуватимуть місцеві та релоковані підприємства різних галузей.

У Сваляві та Ужгороді під час пожеж травмувалися двоє людей

17 травня на пожежі в житловому будинку у м.Свалява, на вул. Зоряна травмовано власника житлового будинку (термічні опіки рук). Пожежею знищено речі домашнього вжитку.

На Хустщині у Тисі виявили тіло чоловіка

19 травня ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення тіла чоловіка в р. Тиса, поблизу с. Стеблівка. Для вилучення тіла залучалась одна одиниця техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, повідомляє ДСНС.

На Закарпатті судили адміністратора Viber-чату про місця роздачі повісток

Чоловіка визнали винним у перешкоджанні діяльності ЗСУ та інших військових формувань.

ФК "Хуст" програв "Кременю" на виїзді

У передостанньому 9 турі Першої ліги, хустський "Хуст" програв кременчуцькому "Кременю" - 0:1. Гол: Сидоренко (68).

ФК "Минай" переміг "Колос" у передостанньому турі

В УПЛ відбувся матч 29-го туру "Минай" - "Колос". Рахунок зустрічі - 3:2. Голи: Ременяк (36), Кораблін (67), Вакула (81) - Ільїн (3), Цуріков (58).

Луганський будинок дитини №2 отримав новий дім на Закарпатті

Важливий день для вихованців Луганського обласного будинку дитини №2, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Відсьогодні вони мають власний новий дім на Закарпатті.

На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина своєї співмешканки

14 травня ми повідомляли, що у с. Серне 10-річний хлопець отримав опіки спалюючи листя. Як виявилося, до травмування дитини причетний співмешканець його матері.

Likvidator, або Звідки іменний пістолет від Буданова у військовослужбовця ТЦК

Статний, харизматичний Василь зі псевдо Likvidator зізнається: завжди мріяв бути військовим, тому одразу після школи вступив на службу за контрактом. В інженерно-саперний батальйон «Тиса», який свого часу створювався для ліквідації наслідків стихійних лих, звідси й позивний. Це вже згодом Василь став ліквідатором ворога. Це був 2013 рік, а вже наступного він боронив Україну на сході.

Чому ужгородські пам’ятки не вносять до Державного реєстру

Десяток років тому в Ужгорода з'явився історико-архітектурний опорний план. Згідно з цим документом, на території міста було зафіксовано майже 400 об'єктів — пам'яток національного значення, місцевого значення, щойно виявлених об'єктів культурної спадщини та об'єктів, пропонованих для внесення до Державного реєстру. Це і потенційні архітектурні пам'ятки, і пам'ятки містобудування, історії, монументального мистецтва, археології, об'єкти природо-заповідного фонду тощо.

Небезпечний наступ

Ворог давить. Особливо зараз, коли ми перебуваємо в очікуванні додаткового озброєння від західних партнерів. США розродилися додатковим військовим пакетом допомоги на 2 млрд. доларів. Будуть і ракети далекої дальності, але американці все ще не поспішають дозволяти нам запускати ці ракети по території росії. А найбільше ми чекаємо літаків F-16. Першими їх пообіцяли дати датчани і мова йшла навіть про найближчий місяць.

Судитимуть жительку Ужгорода за організацію незаконних азартних ігор

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор.

На Закарпатті виробляють різні види військової техніки, розроблені місцевими інженерами

Обʼєднуємо найкращих інженерів краю, розробників, людей з передовими ідеями, концептами та прототипами для пошуку технологічних рішень, які допоможуть перемогти ворога, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Двоє закарпаток оформили фіктивне опікунство для незаконного перетину кордону військовозобовʼязаними

Закарпатські правоохоронці викрили злочинну діяльність 41-річної та 54-річної жительок Хустщини, які виготовляли фіктивні документи для чоловіків мобілізаційного віку та сприяли їх незаконній переправі через кордон України.

У Тисі румунські прикордонники виявили тіло чоловіка

Про виявлення тіла людини у Тиси, зі свого боку кордону, повідомили румунські прикордонники.

На Рахівщині масштабна пожежа в житловому будинку

Рахівські вогнеборці ліквідовують значну пожежу на приватному обійсті. Повідомлення про загорання на вул. Центральній у с. Стебний надійшло до Служби порятунку сьогодні о 13:05. Вогонь охопив житловий будинок господарів, а також прилеглі до нього господарські споруди.

На Закарпатті прикордонник застрелив ухилянта

Трагедія сталася на Закарпатті у середу ввечері. Прикордонний наряд помітив чоловіка, який рухався у бік кордону з Румунією і почав переслідування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат