Префект трусить Закарпаття

21.06.2021 10:34 ПОЛІТИКА

Якщо протягом останніх пів року на Закарпатті встановився такий собі статус-кво і ситуація була спокійною, то з якогось дива сюди було призначено «префекта-наглядача», яким став ресторатор Микола Тищенко. Той самий, що навіть плутає Закарпаття з Прикарпаттям.

Тищенко побачив великі персональні можливості на Закарпатті. Тут кордони та ліси. І там, і там можна добре поживитися. А ще нелегальні АЗС із медведчуківського нафтопроводу. От і почалися дивні рухи, які переросли в політичні баталії.

Тищенко знайшов собі тут соратника-нардепа Михайла Лабу, і хлопці вирішили, що в обласній раді можна влаштувати переворот і сформувати нову більшість із тими ж таки колишніми регіоналами, а також із угорцями, балогівцями та медведчуківцями. Владу в облраді хлопці вирішили забрати 24 червня, призначивши сесію, і першим питанням з переляку поставили звіт голови ОДА. При цьому, вже наперед домовлено, що роботу губернатора варто оцінити як незадовільну, щоб подати на розгляд президента прохання про його звільнення.

Більше того, вже навіть просочилася інформація, які посади собі вибивають контрреволюціонери. Апетити дивні. Навіть ОПЗЖ вибиває для себе за участь у більшості грошовиті комісії. Щоправда, цього четверга у Верховній Раді «слуги народу» побилися з депутатами від ОПЗЖ і той-таки Тищенко мірявся силами з «проффесором» Ківою. Тому тепер участь ОПЗЖ у коаліції зі «слугами» в Закарпатській облраді під великим питанням.

А от угорці можуть в цю коаліцію піти. Їм дають посаду першого заступника облради, кілька комісій і, не виключено, що будуть закривати справи проти лідера КМКС Брензовича.

Як відомо, саме Коля Тищенко у парламенті вчинив переворот у комісії українськоугорської дружби. Ця комісія вже навіть спробувала у середу засідати. Стався конфуз. На комісію прибули з два десятка нардепів від «Слуги Народу», і коли депутатка Геращенко їх запитала, хто ж є Послом Угорщини в Україні і Послом України в Угорщині, то ніхто з присутніх членів українсько-угорської комісії прізвищ назвати не міг. Звичайний цирк і сором від ресторатора.

У цій всій ситуації дуже прикрим є те, що якісь київські козачки намагаються розхитати ситуацію на Закарпатті. І тут у них є місцеві колаборанти. А президент чомусь мовчить, хоча це є ударом саме по його рейтингу.

Більше про це читайте у статті Як нардепи Тищенко та Лаба вбивають рейтинг Зеленського на Закарпатті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат