Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

В Ужгороді відбувся міжнародний турнір із петанку «Каштан-2021»

В Ужгороді у Боздоському парку протягом трьох днів відбувалися ігри міжнародного турніру з петанку «Каштан-2021». Всього участь у турнірі взяли понад 70 учасників із України, Угорщини, Чехії, Польщі, Білорусі, Росії. Також у турнірі брали участь громадяни Данії, Бельгії та Марокко, які тимчасово проживають в Україні і є членами українських петанк-клубів.

Ірина Сергієнко: «Гемблінг все активніше йде в онлайн»

Президент Української асоціації ігрової індустрії розповіла про тренди гральної індустрії.

Єгор Мехонцев: Підставте Усику свою голову - і дізнаєтеся, чи є у нього нокаутуючий удар

Єгор пояснив, чому британцеві не можна сподіватися на домашнє суддівство і тиснути масою, і що робити Усику, щоб привезти з Лондона перемогу.

Став відомий гонорар Ентоні Джошуа та Олександра Усика за бій

Оприлюднено гонорари боксерів, які невдовзі проведуть бій, Ентоні Джошуа та Олександра Усика. Про це повідомляє The Mirror.

Ужгородка Т. Дичка вдруге стала чемпіонкою України

Буквально вчора з головних змагань країни, що проходили в Ірпіні (тенісний центр ФТУ «Grand Admiral»), повернулася із золотою медаллю до рідного міста над Ужем 18 річна майстриня великої ракетки Тетяна Дичка (на світлині). Торік дівчина на аналогічних змаганнях у парному розряді зі своєю подругою Владленою Боковою (с. Святопетрівськ, Києво–Святошинський район)   у фіналі обіграли дует А. Пінаєва (Бровари) – І. Микитин (Трускавець) з рахунком 2:0.

Заслужена людина — заслужена шана

У неділю, 25 липня, на мукачівському стадіоні «Харчовик» відбудеться дебютний Меморіал–пам’яті з футболу серед ветеранів (50 р.+) знаному футболісту, чудовому тренеру, почесному громадянину м. Мукачево (посмертно) Віктору Івановичу Ряшку. Урочисте відкриття о 10 00. До міста над Латорицею приїдуть команди з Берегова, Волівця, Іршави та господарі.

Один рік, як серед нас нема Віктора Ряшка, або Біль, який не вщухатиме ніколи...

Протягом останніх двох місяців (травень–червень 2020 р.) Віктор Іванович разом із ФК «Карпати–ветеран» Мукачево готувався до чемпіонату України (вікова категорія 55+), який повинен був відбутися наприкінці вересня цього року на Київщині, а також до весілля старшого сина, яке теж було заплановано на вересень. Щотижня команда збиралася на своєму улюбленому стадіоні «Харчовик», де не лише проводила тренування в інтенсивному режимі, але хлопці відвідували сауну з басейном, грали шахи, теніс, готували домашні заготівки–сюрпризи. Віктор Іванович інколи з собою брав свою 10–річну донечку Ніколетту, якій найбільше був радий його кум і капітан мукачівців Олександр Переста. Про їхні стосунки можна писати романи…

Відкрито капітально реконструйовану Мукачівську ДЮСШ

Родзинкою на її території стане скульптура гранда вітчизняного футболу Василя Турянчика

У Мукачеві відкриють скульптуру «залізному капітану» київського «Динамо» Василю Турянчику

Сьогодні, 23 червня, о 17–ій у Мукачеві відбудеться урочисте відкриття (після капітальної реконструкції) колишнього стадіону «Спартак»( вул, Духновича, 93), а також архітектурної скульптури екс–«залізному капітану» ФК «Динамо» Київ, почесному громадянину міста над Латорицею, змс СРСР Василю Турянчику, який у 1961 році філігранним ударом через себе («ножницями») у ворота московського «Торпедо» провів історичний гол. Його згодом журналісти назвуть «золотим».

Першому українському золоту — 75

...Або Дебютні матчі ужгородського «Спартака» серед команд майстрів.

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку «Сакура»

Цього року турнір зібрав понад 70 учасників з усієї України та кількох іноземців. Ігри відбувалися в Боздоському парку в Ужгороді протягом трьох днів. У перший день відбувся турнір тет-а-тет. Після чотирьох попередніх кіл визначилися 16 кращих учасників, які розіграли медалі турніру А решта учасників розігрували медалі турніру Б.

Ще одного корифея закарпатського спорту не стало

Учора, 6 травня, на 89 році життя після важкої хвороби відійшов у вічність перший майстер спорту СРСР з волейболу (1951 рік) на Західній Україні, колишній член збірної УРСР з цього виду спорту, екс–викладач кафедри фізичного виховання Ужгородського Державного університету (1957–1999 рр.), легендарний атлет Іван Іванович Скрябін. Ім'я цієї чудової людини навічно вписане золотими літерами в історію українського та закарпатського спорту.

Найтитулованішому спортсмену Закарпаття Василю Станковичу — 75

Міжнародна федерація фехтування (FIE) двічі визнавала закарпатця «Кращим рапіристом Планети!!!»

Ювілей про який не хочеться конкретно мовити

Чому? Бо вигляд мого героя ще напрочуд молодечий, завжди привітна усмішка та його завзятість заставляє мені казати, що у його паспорті вкралася помилка у графі «День народження»

Анатолій Герей у складі збірної став срібним призером Кубка світу з фехтування на шпагах

23 березня командними змаганнями завершився Кубок світу з фехтування на шпагах у Казані, де разом з нагородами були розіграні й останні очки в олімпійський рейтинг Токіо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат