Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

У Мукачеві відкриють скульптуру «залізному капітану» київського «Динамо» Василю Турянчику

Сьогодні, 23 червня, о 17–ій у Мукачеві відбудеться урочисте відкриття (після капітальної реконструкції) колишнього стадіону «Спартак»( вул, Духновича, 93), а також архітектурної скульптури екс–«залізному капітану» ФК «Динамо» Київ, почесному громадянину міста над Латорицею, змс СРСР Василю Турянчику, який у 1961 році філігранним ударом через себе («ножницями») у ворота московського «Торпедо» провів історичний гол. Його згодом журналісти назвуть «золотим».

Першому українському золоту — 75

...Або Дебютні матчі ужгородського «Спартака» серед команд майстрів.

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку «Сакура»

Цього року турнір зібрав понад 70 учасників з усієї України та кількох іноземців. Ігри відбувалися в Боздоському парку в Ужгороді протягом трьох днів. У перший день відбувся турнір тет-а-тет. Після чотирьох попередніх кіл визначилися 16 кращих учасників, які розіграли медалі турніру А решта учасників розігрували медалі турніру Б.

Ще одного корифея закарпатського спорту не стало

Учора, 6 травня, на 89 році життя після важкої хвороби відійшов у вічність перший майстер спорту СРСР з волейболу (1951 рік) на Західній Україні, колишній член збірної УРСР з цього виду спорту, екс–викладач кафедри фізичного виховання Ужгородського Державного університету (1957–1999 рр.), легендарний атлет Іван Іванович Скрябін. Ім'я цієї чудової людини навічно вписане золотими літерами в історію українського та закарпатського спорту.

Найтитулованішому спортсмену Закарпаття Василю Станковичу — 75

Міжнародна федерація фехтування (FIE) двічі визнавала закарпатця «Кращим рапіристом Планети!!!»

Ювілей про який не хочеться конкретно мовити

Чому? Бо вигляд мого героя ще напрочуд молодечий, завжди привітна усмішка та його завзятість заставляє мені казати, що у його паспорті вкралася помилка у графі «День народження»

Анатолій Герей у складі збірної став срібним призером Кубка світу з фехтування на шпагах

23 березня командними змаганнями завершився Кубок світу з фехтування на шпагах у Казані, де разом з нагородами були розіграні й останні очки в олімпійський рейтинг Токіо.

Знаний арбітр ФІФА з Ужгорода В. Онуфер у день свого дня народження відсудив історичний матч

10 лютого 1992 року — цю дату називають Днем народження офіційного футболу Незалежної України. Саме цього дня у селищі Ільниця відбувся матч 1/32 фіналу Кубка України між командами: ФК «Поділля» Хмельницький – ФК «Буковина» Чернівці, які у цей період в нашій області проводили НТЗ.

Біатлоністка з Хуста стала срібною призеркою ЧЄ з біатлону

27 січня, у місті Душники-Здруй, що на південному заході Польщі стартував Чемпіонат Європи – 2021 з біатлону. Вже перша індивідуальна жіноча гонка принесла нагороди українській команді.

Підсумки першої частини сезону УПЛ

Перша частина сезону в футбольній Українській Прем’єр-лізі добігла кінця, і ми пропонуємо вам найголовніші підсумки турнірного відтинку, який видався напруженим, інтригуючим і не обійшовся без скандалів.

«Минай» - «Зоря»: анонс матчу від бк Betandyou

29 листопада в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться поєдинок 11-го туру чемпіонату України, в якому зіграють «Минай» та «Зоря. Представляємо анонс цього матчу та ставки від букмекерської контори Betandyou.

Дебют «Миная» в УПЛ: Могло бути і гірше

Ужгородський «Минай» готується до відновлення виступів в Українській Прем’єр-лізі після паузи на матчі збірних, і поки що турнірне становище підопічних Василя Кобіна достатньо оптимістичне як для дебютного сезону на найвищому рівні.

Емілія Мадяр-Фазекаш: Люди з інвалідністю можуть досягати результатів і бути соціально активними

Емілія Мадяр-Фазекаш — є майстром спорту з фехтування, працює тренером в Ужгороді, тренує паралімпійських фехтувальників на візках. Її вихованці ставали чемпіонами світу та Європи, багаторазовими переможцями чемпіонатів України. А ще Емілія паралельно працює викладачем в Ужгородському національному університеті. Займається також громадською роботою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат