Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Берегівщині потонули двоє дівчат

Вода забрала життя одразу двох дітей у с. Батрадь.

В Ужгороді неадекватний чоловік лазить по балконам багатоповерхівки

Надзвичайна подія сталася у мікрорайоні Боздош на вулиці Хіри. Напівоголений чоловік завис на балконі. На місці події працюють поліцейські, рятувальники та медики.

Чим відрізняється заводський спосіб приготування вин від домашнього?

Багато відомих людей говорять, що Закарпаття- срібна земля, адже це і не дивно, бо найкращі умови для вирощування винограду та виготовлення вин саме тут.
Люди зі всієї України приїжджають на дегустації до різних виноробів Закарпаття. Один з найвідоміших виноробів Берегова Василь Копча має 7 гектарів землі на яких розташованні його виноградники. Їхня сім’я вже в декількох поколіннях виробляє вино, тому Василь розказує про відмінності виготовлення заводського та домашнього вина, адже проводячі дегустації для туристів зі всієї України йому неодноразово говорили, що їхні вина відрізняються від магазиних.

Творчі Волонтери: Серце Благодійних Ярмарків для ЗСУ в Ужгороді

Завдяки наполегливій праці та невичерпному ентузіазму цих відданих людей, кожен благодійний ярмарок перетворюється на незабутнє свято. Вони збирають значні кошти для підтримки наших захисників, створюючи атмосферу радості та надії.

На Закарпатті розпочали роботу літні патріотично-виховні табори для молоді

На Закарпатті розпочали роботу літні патріотично-виховні табори для молоді, які проходять на мальовничих гірських локаціях краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Міжгірщині місцеві жителі врятували оленятко, відбивши його у зграї собак

4 липня у селі Новоселиця місцеві жителі врятували маленьке оленятко від неминучої загибелі. За тваринкою гналися собаки і без втручання людей її життя могло б закінчитися трагічно.

На Берегівщині легковик впав у річку, рятувальники деблокували водія з понівеченого авто

Сьогодні вночі до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Сільце, що на Берегівщині.

Закарпатців будуть штрафувати за використання електрики для непобутових потреб без погодження

З 1 липня побутовим споживачам заборонено використовувати електроенергію для непобутових потреб без наявності окремого договору з обленерго.

На Тячівщині у селі Чумальово втонув 21-річний місцевий мешканець

2 липня Служби порятунку повідомили з поліції про ймовірне утоплення людини в с. Чумальово, на вул. Озерній.

На Хустщині горіли два будинки, а на Тячівщині під час пожежі травмувалася жінка

За минулу добу в області сталися три масштабні пожежі в оселях закарпатців.

Лінії екстрених служб «103» та «112» доступні навіть при відсутності енергопостачання

Якщо у Вас виникають труднощі із дозвоном на "103" або «112», але є стаціонарний інтернет, то скористайтесь альтернативними каналами зв’язку.

Минулими вихідними на Закарпатті сталися три масштабні пожежі у житлових будинках

29 червня пожежа сталася в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Чинадіївська тергромада, смт Чинадійово, вул. Глинянська. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку та надвірної споруди на площі 200 кв. м, частину перекриття житлового будинку, а також частину майна. Ще пошкоджено перекриття та стіни другого поверху будинку.

Благодійна акція в Угорщині на підтримку закарпатських церков

З нагоди сторіччя угорського підрозділу Ордену Йоганнітів влаштовано масштабну благодійну акцію – збір на підтримку сотні закарпатських церков, – повідомляє KARPAT.IN.UA.

В Ужгороді на Радванському кар’єрі втонув чоловік

28 червня до Служби порятунку від поліцейських надійшло повідомлення про імовірне утоплення чоловіка 1999 року народження. Зі слів очевидців, хлопець разом з друзями відпочивав біля водойми, але опісля чергового занурення, зник під водою та не виплив на поверхню.

На Мукачівщині хлопця вбила блискавка

На Мукачівщині у селі Великі Лучки місцевий житель загинув від удару блискавки, повідомляє mukachevo.rayon.in.ua.

З Тиси витягли чергового потопельника

27 червня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції щодо необхідності транспортування тіла ймовірного потопельника, який знаходиться на острівку посеред р. Тиса у смт Буштино Тячівського району.

Віктор Микита: На Закарпатті сонячні батареї стоять у 4 тис. дворів, а треба, щоб були в 20 тис.

Рада оборони Закарпаття минулого тижня зобов’язала усі громади області вивчити свої території, щоб визначитися з можливостями використання відновлювальної енергетики. Не всі наразі розуміють, каже начальник ОВА Віктор Микита, що через дії ворога та руйнування енергетичної системи держава найближчими роками не зможе забезпечити громади електроенергією. А без електрики – немає розвитку.

Внаслідок пожежі на Берегівщині загинув 66-річний чоловік

Випадок трапився 26 червня в селі Велика Бийгань на вулиці Арань Яноша. Про те що у сусідів на подвір'ї горить надвірна споруда повідомила місцева мешканка. Вона ж і розбудила домочадців, що перебували в будинку поруч.

На Мукачівщині потонули двоє дітей

25 червня до поліції Мукачівського району по допомогу звернулася жителька села Ключарки, яка повідомила що її 8-річний син та його 9-річний товариш вдень вийшли з дому на прогулянку та не повернулись.

На Тячівщині у штучній водоймі втонув неповнолітній з Львівщини

24 червня ДСНС Закарпаття повідомили про ймовірне утоплення громадянина, 2008 року народження за адресою: Тячівський район, с. Теребля, штучна водойма.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат