Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-21') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 800, 20

1,7 мільйона гривень внесків заплатили закарпатці в ужгородську лікарню у 2015 році (ФОТО)

Депутатська комісія Ужгородської міськради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування провела вчора, 16 лютого, виїзне засідання в дитячій та центральній міській клінічній лікарнях, щоб на місці з'ясувати проблеми закладів, на що насамперед і скільки потрібно коштів.

Ужгородські батьки можуть написати заяви, аби їхнім дітям давали сніданок у школі

Нещодавно за дорученням міського голови Ужгорода Богдана Андріїва відбулася нарада з керівниками шкіл та НВК міста. Розглядали три блоки питань: про програму харчування, благоустрій територій, прилеглих до навчальних закладів і збереження матеріально-технічних засобів.

Бюджет Ужгорода дещо підкоригували

Бюджет Ужгорода вчора на сесії дещо підкоригували, відповідно до прийнятого Закону України

Для участі у програмах ПРООН ужгородським ОСББ обіцяють   2,5 мільйони гривень

У середу, 3 лютого, в міській раді Ужгорода відбувся тренінг для ОСББ «PAS – система спільного оцінювання» та з питань участі в цьому році у Програмі ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Під мостом на Анкудінова — басейн із гарантією

Сьогодні в Ужгороді працівники комунального підприємства КШЕП проводять підсипання автодорожнього полотна під залізничним мостом поруч із вулицями Анкудінова і Руська.

Патрульна поліція приховала подробиці ДТП за участі її автівки в Ужгороді?

Около 00 часов 10 мин. в ночь с 31-го января на 1-е февраля нам сообщили о ДТП с участием автомобиля Патрульной полиции Ужгорода около ж/д вокзала.

Ужгородська мерія хоче закрити "Боздоський парк"

На найближчій сесії ужгородські депутати прийматимуть рішення "Про ліквідацію комунального підприємства "Парк культури та відпочинку "Боздоський".

Стало відомо, хто відтепер возитиме ужгородців у "маршрутках"

У середу, 27 січня, на засіданні виконавчого комітету в Ужгороді планують ввести в дію рішення конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Оформлення землі під РЦ для інвалідів та учасників АТО призупинено через позов громадськості

Згідно з рішенням міської ради від 29 жовтня 2015 р. №1862 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Ф.Тихого, 13 «б» громадській організації Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату надано в оренду земельну ділянку площею 0,3879 га.

З понеділка ужгородські школярі до школи не підуть

Із 25 січня у навчальних закладах Ужгорода вводиться карантин через зростання захворювання на ГРВІ.

Ужгородські "муніципали" заставили підприємців знести борди

За ігнорування правил благоустрою і законодавства про зовнішню рекламу в останні два дні в Ужгороді складено 4 протоколи   про адмінправопорушення

Що робити з безпритульними тваринами в Ужгороді

За статистикою у світі щодня збільшується кількість безпритульних собак у сотні разів. А все тому, що люди не відповідально відносяться до домашніх улюбленців. По-перше не слідкують за розмноженням тварини, по-друге - виганяють з дому уже немічних старих собак чи кішок. Все це свідчить про те, що тваринка була не другом, а просто іграшкою.

В Ужгороді чиновники обікрали близько сотні учасників московсько-української війни

Нині, близько сотні учасників бойових дій на сході України лишились без своїх законних земельних ділянок, ошукані корумпованими ужгородськими чиновниками.  

Що нового чекає пасажирів ужгородських маршруток?

19 січня в будівлі Ужгородської міськради відбудеться засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

На кордоні зі Словаччиною в Ужгороді утворилися багатогодинні черги

Черги на кордоні України зі Словаччиною. Знадобиться більше восьми годин, щоб перетнути цей кордон. З чим пов’язаний трафік і чому ситуація так ускладнилася в останні два дні?

Закарпатські ківі набувають популярності і за кордоном

І все це завдяки закарпатському селекціонеру Генріху Стратону, повідомляє "Високий Замок"

Перед Новим роком з рахунку УжНУ зникло багато мільйонів

Перед Новим роком з рахунку УжНУ зникло багато мільйонів гривень в різних напрямках

Сьогодні в Ужгороді новонароджені у 2016 році отримають свідоцтва

Новонароджені у 2016 році малюки отримають свідоцтва про народження в пологовому будинку.

Першою в Ужгороді у 2016 році народилась дівчинка

У новорічну ніч у міському пологовому будинку першою на світ о 5:35 з’явилася дівчинка вагою 4100 грамів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат