Заступник голови ЗОВА Василь Іванчо зустрівся з генконсулом Чехії у Львові Давідом Нови

13.10.2023 19:32 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

 

Міжнародна комунікація в дії: сьогодні про реабілітацію наших захисників поспілкувалися під час зустрічі з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Давідом Нови, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Одне з пріоритетних завдань зараз – забезпечити всі умови для відновлення бійців, котрі повертаються з фронту з пораненнями чи травмами. Ми вже розпочали роботу в цьому напрямку, адже запустили проєкт «4.5.0. Recovery center Transkarpathia».

Розповів чеським партнерам про ініціативу, яка передбачає створення сучасного Обласного реабілітаційного центру для ветеранів. Для нас важливо залучати до процесу міжнародних друзів, оскільки цей проєкт – масштабний і потребує значних фінансових ресурсів, досвіду медиків-професіоналів з-за кордону, навчання наших реабілітологів та протезистів там.

Пан Давід Нови зауважив, що наша співпраця є тривалою та результативною за багатьма напрямками, тому спільна реалізація ініціатив і надалі є перспективною. Зокрема, це стосується й реабілітаційного центру для військових.  

Обговорили також результати підтримки України з боку Чехії під час повномасштабного вторгнення, взаємодію із Закарпаттям тощо.

Дякуємо Генеральному консулу Чеської Республіки у Львові Давіду Нови за конструктивну зустріч та готовність працювати в одному напрямку й надалі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат