Новини онлайн » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Закарпатті з початку року 13 людей захворіли на лептоспіроз, четверо – померли

У Закарпатській області з початку 2024 року продовжують реєструватися випадки захворювання на лептоспіроз серед населення.

На Закарпатті ветерани війни зможуть отримати послугу безоплатного зубопротезування

Процедуру гарантує відповідний Закон України, ми ж на місці повинні розробити алгоритм дій пацієнта. Під час наради в ОВА під головуванням першого заступника керівника краю Мирослава Білецького ішлося про розробку алгоритму дій пацієнта в таких випадках.

Захворюваність на грип та ГРВІ на Закарпатті перевищила епідемічний поріг на 90%

Упродовж останніх семи днів занедужали 10 137 мешканців Закарпаття. Це на 18% більше у порівнянні з попереднім тижнем.

Щороку на Закарпатті фіксують близько 3 000 нових випадків онкологічних захворювань

У чоловіків найчастіше підтверджують злоякісні новоутворення легень, передміхурової залози, у жінок – рак молочної залози і статевих органів.

На Закарпатті продовжується підйом захворюваності на гострі респіраторні інфекції

За минулий тиждень кількість звернень до закладів охорони здоров'я зросла на 50% - занедужали 8 609 осіб проти 5 743. Інтенсивний показник захворюваності перевищує епідпоріг на 61%, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Минулоріч на Закарпатті від лептоспірозу померло 15 людей

Впродовж 2023 року на Закарпатті фіксували ускладнення епідемічної ситуації лептоспірозу серед жителів. З початку 2024 року в області зареєстрували 2 випадки, один з яких летальний.

На Закарпатті фіксують підйом захворюваності на гострі респіраторні інфекції

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

За останній тиждень кількість захворювань на респіраторні інфекції зросла на 20,5%

За останній тиждень – з 15 по 21 січня – кількість звернень до закладів охорони здоров'я області з приводу респіраторних інфекцій зросла на 20,5%.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває голова Національної служби здоров’я України Наталія Гусак

Провели спільний брифінг для представників засобів масової інформації та зустріч з керівниками громад, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У Закарпатській області зросли показники інфекційної захворюваності

Понад 3 100 випадків таких хвороб зареєстрували протягом 11 місяців 2023 року, не враховуючи грип та гострі респіраторні інфекції.

У двох громадах на Перечинщині та Березнянщині виявили сказ у собак

У собак у селах Сімерки, Перечинської громади, та Костринська Розтока, Костринської громади, виявили сказ, - повідомляє Ужгородська РДА.

На Мукачівщині, на території закладу, де військові проходять реабілітацію, зʼявилася зона відпочинку

Створення комфортних умов для відновлення наших захисників – нині одне з найважливіших завдань, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Так, на території одного із медзакладів Мукачівщини, де бійці перебувають на реабілітації, зʼявилася зона відпочинку.

Відбулося чергове судове засідання у справі про зґвалтування неповнолітньої в Верхніх Воротах

Вчора відбулося чергове судове засідання у резонансній справі щодо зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті. Про це повідомляє Асоціація жінок-юристок України “ЮрФем”.

У Підвиноградові під час бійки убили чоловіка

27 листопада до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів Берегівського району. За викликом прибула слідчо-оперативна група та спецпризначенці Роти поліції особливого призначення ГУНП в Закарпатській області.

На Тячівщині поліція вилучила у місцевого жителя 3 кг марихуани

13 листопада, під час виїзду за викликом співробітники групи реагування патрульної поліції Тячівського районного відділу виявили в помешканні 29-річного чоловіка з Буштина пакунки з наркотичними речовинами рослинного походження.

125 випадків вірусного гепатиту А виявили на Закарпатті за дев’ять місяців цього року

125 випадків вірусного гепатиту А виявили на Закарпатті за дев’ять місяців цього року

Закарпатський підприємець під час війни допомагав рф виробляти радіолокаційні станції на кораблі

Служба безпеки викрила на Закарпатті місцевого підприємця, який допомагав росії виробляти високотехнологічне обладнання для військових кораблів.

На Закарпатті розпочалася програма "Швидке одужання" для пацієнтів з психологічними розладами

На Закарпатті розпочалася програма «Швидке одужання», яка передбачає проведення досліджень мікробіомів (мікробіоти) пацієнтів, їхнього впливу на психічне та психологічне здоров’я, і відповідно застосування підходів, при яких лікування більш ефективне, а одужання настає швидше. Підхід персоналізований, адже, за словами науковців, кожна людина має свій власний неповторний мікробіом, а окремі нації – теж свої особливості в окремих сформованих за різних умов та впливів середовища мікробіомів населення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат