Новини онлайн » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

На Тячівщині поліція вилучила у місцевого жителя 3 кг марихуани

13 листопада, під час виїзду за викликом співробітники групи реагування патрульної поліції Тячівського районного відділу виявили в помешканні 29-річного чоловіка з Буштина пакунки з наркотичними речовинами рослинного походження.

125 випадків вірусного гепатиту А виявили на Закарпатті за дев’ять місяців цього року

125 випадків вірусного гепатиту А виявили на Закарпатті за дев’ять місяців цього року

Закарпатський підприємець під час війни допомагав рф виробляти радіолокаційні станції на кораблі

Служба безпеки викрила на Закарпатті місцевого підприємця, який допомагав росії виробляти високотехнологічне обладнання для військових кораблів.

На Закарпатті розпочалася програма "Швидке одужання" для пацієнтів з психологічними розладами

На Закарпатті розпочалася програма «Швидке одужання», яка передбачає проведення досліджень мікробіомів (мікробіоти) пацієнтів, їхнього впливу на психічне та психологічне здоров’я, і відповідно застосування підходів, при яких лікування більш ефективне, а одужання настає швидше. Підхід персоналізований, адже, за словами науковців, кожна людина має свій власний неповторний мікробіом, а окремі нації – теж свої особливості в окремих сформованих за різних умов та впливів середовища мікробіомів населення.

В Ужгороді можна безкоштовно зробити мамографію та УЗД молочних залоз на сучасному обладнанні

Безкоштовно зробити мамографію та УЗД молочних залоз на сучасному цифровому апараті можна у міській поліклініці в Ужгороді.

В Ужгородській лікарні реалізують проєкт лікування складних переломів методом металоостеосинтезу

В Ужгородській міській багатопрофільній клінічній лікарні триває реалізація пілотного проєкту щодо лікування складних переломів методом металоостеосинтезу за допомогою спеціальних імплантів: пластин, стрижнів та спиць для зовнішньої фіксації. Їх закріплюють на кісткових уламках і так відновлюють єдність кісток.

Не "40 уколів у живіт": Як і коли вакцинуватися від сказу

Сказ – вірусне захворювання, яке має найвищий рівень смертності серед усіх інфекційних хвороб людини. Вірус сказу вражає центральну нервову систему і після появи симптомів стає невиліковним – 100% хворих людей помирають.

Система охорони здоров’я Закарпаття поповнюється передовим діагностичним оснащенням

Відповідно до наказу МОЗ Обласний клінічний фтизіопульмонологічний центр отримав цифровий рентгенодіагностичний комплекс. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпатців закликали посилити захист від інфекційних хвороб

Щороку 6 мільйонів українців стикаються з інфекційними захворюваннями, 98% з яких – це грип та ГРВІ. До того ж різке збільшення кількості хворих фіксують саме в осінньо-зимовий період, коли імунітет людини знижується і стає більш вразливим.

З початку серпня на Закарпатті 10 осіб отруїлися грибами

Останні два випадки - сталися сьогодні вночі в Мукачівському районі.

В Ужгороді пару співмешканців вкотре викрили на шахрайстві з продажу товару для військових

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури парі співмешканців повідомлено про підозру у вчиненні кількох епізодів шахрайства. Їх взяли під варту з правом внести майже 215 тис. грн застави для кожного.

У Львові без операції вилікували 5-річній дівчинці із Закарпаття патологію обличчя

У дитини на правій щоці була складна вроджена судинна мальформація

За крадіжку ковбаси у магазині ужгородець проведе за ґратами 5 років

Ужгородця, який вже перебував на дворiчному iспитовому термiнi й попався на крадiжцi ковбасних виробiв, засудили до п’яти рокiв позбавлення волi. Про це йдеться у вироку Ужгородського мiськрайонного суду Закарпатської областi.

Вперше в Ужгороді та вдруге на Закарпатті: в ОКЦНН провели трансплантацію серця

В Обласному клінічному центрі нейрохірургії та неврології виконали першу в Ужгороді трансплантацію серця від посмертної донорки. Це стало можливим завдяки згоді рідних пацієнтки та злагодженій роботі команди лікарів Першого територіального медичного об’єднання м. Львова та команди Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології.

На Закарпатті судитимуть очільника лісгоспу, якого викрили на корупційній схемі

Закарпатська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора одного з лісомисливських господарств Закарпаття за фактом розтрати майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

На Закарпатті затвердили Комплексний план заходів щодо профілактики лептоспірозу серед населення

Таке рішення підтримали 19 вересня під час засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомив перший заступник голови обласної військової адміністрації Мирослав Білецький.

Закарпатська ОВА презентувала МОЗ проєкт розвитку доказової медицини в межах госпітального округу

Закарпатська ОВА презентувала Міністерству охорони здоров’я регіональний проєкт розвитку доказової медицини в межах госпітального округу. Про це повідомив перший заступник очільника області Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат