Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9880, 20

Чопські митники знайшли цигарки у боксі поглибленого огляду автомобіля

Спроба нашого співвітчизника перевезти у незаконний спосіб тютюнові вироби та отримати прибуток з їх перепродажу за кордоном, обернулася втратою не лише товару, а й засобу для його переміщення. Так, нещодавно на митному посту «Ужгород» чопські інспектори у боксі поглибленого огляду виявили заздалегідь прихований від митного контролю 81 блок сигарет, вартістю понад три тисячі гривень.

Закарптцям розкажуть про вплив казки на дитячу свідомість

Вперше на Закарпатті для всіх охочих відбудеться семінар, участь у якому візьмуть дитячі письменники та психологи. Організатори заходу стверджують, що “несвідому частину колективної душі народу відображено в фольклорі, зокрема, казках. В цьому колективному несвідомому є чоловічі і жіночі фігури – це представники ідей добра або зла,   персонажі, наділені надзвичайними здібностями, чеснотами, здатні боротися за ідеї, носіями яких ці герої є”.  

Українські та румунські експерти оцінювали якість води річки Тиса

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, 08 серпня 2012 року було проведено спільні відбори проб води р. Тиса в районі історичного моста Солотвино – Сігет Мармацієй, а також планові відбори проб води транскордонної р.Тиса в створах Ділове/Валя Вішеулуй та Тячів/Течеу.

Закарпатців просять дотримуватись правил пожежної безпеки

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертається до мешканців області
У зв`язку з настанням у Закарпатті тривалого періоду сухої та спекотної погоди, зростає загроза виникненню пожеж у лісових масивах, сільгоспугіддях, на небезпечних об’єктах тощо. З метою запобігання виникненню пожеж Держекоінспекція у Закарпатській області закликає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки.

Доброго ранку, любі читачі!

З початком нового тижня вас! Саме зараз, коли на вулиці прохолодно, ви можете оцінити тепло офісу, домівки! А загалом бажаємо, аби завжди було тепло на душі! Нехай запашна кава та обійми коханої людини вас зігрівають! :)

Начальник УБОЗу у Закарпатті продовжує працювати

Останніми днями певні закарпатські Інтернет-видання поширили інформацію про звільнення начальника УБОЗу УМВС України у Закарпатській області Івана Немеша. ЗМІ запевняли, що це вже доконаний факт.

Доброго ранку, любі читачі!

Бажаємо радості від усього, не засмучуйтеся, якщо щось не так. Бажаємо цікавого дня, веселих пригод і приємного вечора! А також - драйвових вам вихідних! А наразі — смакуйте запашну каву з Rionews. :)

В Ужгороді УБОЗівця жорстоко побили бітами

Сьогодні 9 серпня вночі в чергову частину Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те,   що незнайомі особи в місті Ужгород по   вулиці Руданського, нанесли   тілесні ушкодження працівнику управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області.

Мова в Україні: російська чи українська (ІНФОГРАФІКА)

За статистикою кожен п'ятий громадянин України користується і українською, і російською мовами, а кожен третій вважає російську своєю рідною

У Перечинському районі зник літак прикордонників

Як повідомили Rionews, сьогодні у Перечинському районі під час обльоту місцевості упав літак прикордонного загону.

Атас, чупакабра! На Ужгородщині невідома істота винищила 50 кролів та 20 курей

Сьогодні вранці, 3 липня, у селі Дравці Ужгородського району мешканці одного з приватних будинків виявили мертвою практично усю домашню птицю та кролів.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 21 червня. Запрограмуйте хороший настрій вже зранку, і нехай усе задумане удасться. Підтримуйте гармонію зі своїм оточенням: не забувайте запропонувати чашечку улюбленого напою найдорожчим людям. Ранкова посмішка, аромат свіжозвареної кави і впевненість у власних силах — найлегший рецепт успішності цього дня!

Газопроводи Ужгорода і району просять передати на баланс "Закарпатгазу"

Правління ПАТ «Закарпатгаз» звернулося з листами до міського голови м. Ужгорода Віктора Погорєлова та голови Ужгородської райдержадміністрації Руслана Чорнака з проханням посприяти позитивному вирішенню питання передачі на безоплатних умовах на баланс товариства газопроводів, які наразі на цьому балансі не перебувають. Газопроводи передаються на баланс (а не у власність) товариства, залишаючись у державній чи комунальній власності.

В Ужгороді на транспортному мості невідомий на авто зніс огорожу (ФОТО)

15 червня вночі в Ужгороді на транспортному мості невідомий на авто зніс огорожу. Про це Rionews повідомили в правоохоронних органах.

Закарпаття: скандал навколо ківі (ФОТО)

11 червня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція відомого далеко за межами Закарпаття біолога-селекціонера Генріха Стратона. Біолог знаний передусім тим, що єдиний в Україні вивів морозостійкий сорт ківі (витримує температуру , нижчу - 20 градусів C), рослина може давати великі урожаї у будь-якій області країни.  

Відомий політолог і журналіст Тарас Возняк прочитає в Ужгороді лекцію про збереження демократії

Сьогодні, 11 червня в   приміщенні Закарпатської обласної наукової універсальної
бібліотеки (просп. Свободи, 16) проходитиме тригодинний   теоретико-методологічний семінар на тему:
"Збереження демократії. Европейський та евроатлантичний вибір України. Ідеології як фактор виборчого процесу ".

У комітеті Верховної Ради нагороджуватимуть молодих лідерок за їхні соціальні проекти

У комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування ВР нагороджуватимуть молодих активісток з усієї України.

Закарпаття: криза опозиції або між двома владами

Минулого тижня стало відомо, що виборчою кампанією від об’єднаної опозиції на Закарпатті керуватиме Олександр Кеменяш. Ця новина справляє двояке враження

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 22 травня. Зранку зігріє і збадьорить чашечка свіжозвареної кави. Найменш помітна посмішка подеколи може принести найбільше щастя, головне – щоб вона була щирою. Шукайте гармонії зі світом і не баріться, бо вівторковий ранок якнайкраще підходить для вирішення справ та вдалого їх планування. Гарного вам дня!

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 9 травня. Нехай буденні турботи та пов’язані з ними розчарування не псують вам приємних думок за чашечкою ранкової кави. Пам’ятайте, що навіть найбільша поразка наближає до перемоги, якщо ви, звісно, не опускаєте рук, а продовжуєте йти далі. Успішних справ, віри у власні сили та гарного настрою у середу!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат