Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-16') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9820, 20

Закарпатець написав роман про політичних прихвоснів

Письменник Юрій Маслієв презентував в Ужгороді свою сьому книгу «Зуб дракона».   Читачі знайдуть для себе дивовижний по динамічності і експресії сюжет, авантюри, пригоди. За жанром твір наближається до політичного детективу, тут переплітається далеке минуле і сучасність.  

На Закарпатті видали книжку про історію місцевого пласту

У рамках відзначення 100-річчя Пласту видавництво «Ґражда» йде до читача з книгою “Пласт на Закарпатті в минулому і сьогодні”.

Три роки справу кредитної спілки "Централь-Старт" свідомо затягує прокуратура та слідчі органи

Повернути свої гроші уже без особливої надії, та все ж сподіваються вкладники кредитної спілки “Централь-Старт”. Найменша сума коштів, втрачених закарпатцями, становить 1,5 тисячі гривень. Найбільша — 700 тисяч. П’ятнадцятеро осіб, так і не дочекавшись власних грошей, померли. Сьогодні, 22 серпня, гучну справу по КС “Централь-Старт” або повернуть до суду першої інстанції, або направлять на дорозслідування.

Закарпатцям тимчасово заборонили виловлювати рибу у гірських районах

З вересня місяця у Закарпатській області буде обмежено бажання рибалок вийти з вудкою на річки у гірські райони. Така обставина викликана нерестом струмкової форелі, або, точніше, з початком міграції форелі з місць постійного існування до нерестовищ.

На Закарпатті пройде науково-практична конференція

7-9 вересня на базі еко-курорту “Ізки”, с.Ізки Міжгірського р-н, Закарпатської області вперше пройде Міжнародна науково-практична конференція “Екологобезпечний розвиток територій: проблеми та перспективи”.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 22 серпня. З приємними думками в компанії бажаних людей розпочинайте новий день. Нехай сьогодні вас не зачіпають тривожні справи і не підганяють поспішні рішення. Шукайте гармонії з навколишнім світом і пам’ятайте, що немає таких проблем, які б не піддавалися розв’язанню. Гарної середи й смачного ранкового кавування!

4 години гасили пожежу на аптечному складі в Ужгороді

Кілька хвилин тому перестали гасити пожежу на аптечних складах в районі "Шахта" в Ужгороді. Пожежники боролися з вогнем протягом 4 годин. Підозрюється підпал. Про це Rionews повідомив начальник ТУ МНС у Закарпатській області Антон Зелінський.

Вандали зруйнували могили на угорському кладовищі в Хусті

Вночі, 18 серпня, група зловмисників не на жарт «порозважалася» на угорському кладовищі, розташованому на Замковій горі в Хусті. Невідомі зруйнували пам’ятники, хрести, огорожі біля могил, рознесли вщент фігурку Божої Матері, яка стояла на подвір’ї перед входом до каплиці.

На День незалежності одягнені у вишиванки зможуть їздити в маршрутках безкоштовно

Акція розповсюджується на маршрути №№1, 10, 14, 21, що належать Ужгородському АТП-1207. Інші перевізники про свою участь у подібному заході поки не заявили.

Посол США в Україні, який приїхав на Закарпаття, сподівається, що вибори в Україні будуть чесними

У вівторок, 21 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джоном Ф.Теффтом. На зустрічі також були присутні заступник керівника краю Володимир Приходько та виконуючий повноваження голови облради Володимир Закурений.

Новий начальник Ужгородського МВ УМВС пообіцяв не втручатися в політичні ігри і дбати про комфорт

Новим начальником Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області став Олександр Гебеш. З журналістами він пообіцяв зустрічатися часто, хоча б раз у три місяці у тому числі через наближення виборчої кампанії. “У першу чергу наше завдання — охороняти громадський порядок. У політичні ігри втручатися не будемо”, — поділився намірами начальник.

Посіви закарпатської кукурудзи масово знищує західний кукурудзяний жук

У Закарпатській області було введено карантин для рослин через появу західного кукурудзяного жука, який може знищити всі посіви кукурудзи, повідомив держінспектор з карантину рослин Межигірського МПКР Михайло Блецкан.

Закарпатські податківці відповідають на запитання в онлайн-режимі

Ви маєте змогу поставити запитання та отримати відповіді, натиснувши на сайті ДПС у Закарпатській області кнопку «Черговий ON-LINE!».

Викладач УжНУ став лауреатом фольклорно-етнографічного конкурсу

У рамках П’ятих Всесвітніх бойківських фестин, які нещодавно відбулися в м. Турка на Львівщині, Всеукраїнське об’єднання «Письменники Бойківщини» провело Другий літературний фольклорно-етнографічний конкурс «Бойківський світ» імені о.Михайла Зубрицького. До великої листи славних імен Бойківщини увійшли також закарпатці.

Закарпатки стали лауреатами міжнародного фестивалю

У рамках міжнародного проекту творчого розвитку дітей та молоді «Діти ХХІ століття» у м. Снині (Словаччина) 18-19 серпня відбувся II Міжнародний фестиваль – конкурс EUROFEST SLOVAKIA 2012. Вже понад десять років подібні акції проходять по всій Європі. Конкурс має на меті розкриття творчих можливостей талановитих дітей та дорослих віком від 5 до 90 років.

Закарпатку вбили молотком, щоб забрати авто...

19 серпня до правоохоронців Мукачева звернувся 20-річний місцевий мешканець і повідомив, що вже декілька днів його тітка, 37-річна мешканка Мукачева, не відповідала на телефонні дзвінки. Тому він, розбивши вікно, проник у будинок тітки й виявив її мертвою.

Батьків хворих на туберкульоз позбавили батьківських прав

35-річний Іван разом з 30-літньою Ольгою виховували двох дітей. Сім’я тривалий час перебувала на спеціальних обліках і у відділі   кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції,   і в службі у справах дітей Мукачівського міськвиконкому як неблагополучна.   Ні жінка, ні чоловік ніде не працювали,   полюбляли заглянути до чарки і не приділяли належної уваги вихованню 13-літнього сина і 11-річної доньки.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 21 серпня. Навіть найбільш неприємні події можуть зробити свій корисний внесок у життя — стати хорошим досвідом чи початком нових звершень. Тож менше розчарувань і побільше ранкового позитиву разом з філіжанкою улюбленого напою. Приємного вам кавування і неодмінно хорошого настрою протягом дня!

"Мій рідний край" збере на Ужгородщині учасників з 6 країн-сусідів

В Ужгороді вчотирнадцяте пройде Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин “Мій рідний край”.

У Великому Березному відкрили медичний кабінет вартістю майже 2 млн.грн.

У понеділок, 20 серпня, у Великоберезнянській районній лікарні відбулася церемонія відкриття нового рентгенологічного кабінету із сучасним обладнанням. Участь у заході взяли керівник краю Олександр Ледида, головний медик області Роман Шніцер, голова Великоберезнянської райдержадміністрації   Роман Рогач.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат