Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9940, 20

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі 14 лютого, вівторок. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

Закарпаття: "Барва" скорочує працівників та зменшує зарплатні

В останні роки закарпатці були свідками бурхливого розвитку мережі супермаркетів «Барва», майже у всіх районах області вона відкрила свої торгові точки.

В Ужгороді вбили власника кафе "PIT STOP" (ФОТО, мовою оригіналу)

Сегодня, приблизительно в 15.00, в центре Ужгорода произошел трагический случай: на глазах прохожих погиб владелец одного из кафе, расположенных на улице Корзо.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 30 січня. Все те, що ви не встигли завершити минулого тижня наздожене вас у цьому, тому не відкладайте прийняття важливих справ та рішень. За чашечкою ароматної кави обмізкуйте майбутні дії, і нехай усе удасться! Гарного понеділка!

Г. Москаль: “На Закарпатті міліція перетворилася на спільника кримінального авторитета"

19 грудня у смт Великий Березний на Закарпатті було скоєно вбивство. Відомий кримінальний авторитет Володимир Копча розстріляв із дробовика 30-річного Павла Опаленика і намагався вбити ще кількох чоловік. “Вина” цих людей, на думку В.Копчі, полягала в тому, що вони були мимовільними очевидцями сутички його 17-річного сина з іншим підлітком у центрі селища.

Влада Закарпаття відповість на питання громадян

У вівторок, 31 січня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Щербея офіційно звільнили. Новий начальник Закарпатського МНС - А. Зелінський

Сьогодні офіційно звільнили начальника управління МНС у Закарпатській області Мирослава Щербея. Новий начальник - Антон Зелінський, який до цього був першим заступником начальника управління. Про це Rionews повідомляє джерело в МНС України.

Стосовно головлікаря перинатального центру готується постанова про порушення кримінальної справи

"Готується постанова про порушення кримінальної справи за прийняття некваліфікованого рішення стосовно головного лікаря перинатального центру", — повідомив на прес-конференції прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня.

У Закарпатті звільнили головного МНС-ника області Мирослава Щербея

В.О. призначили Антона Зелінського. Про це йдеться в Наказі МНС України № 44 (ПО ОСОБОВОМУ СКЛАДУ) від 23.01.2012 "Про призначення осіб начальницького складу".

За минулий рік закарпатки народили 5 трійнят і зробили понад 200 абортів

Приблизно на однаковому рівні залишається статистика переривання вагітності у закарпаток. За минулий рік було зроблено 238 абортів. Близько від 11 дітей відмовилися батьки.

На білборді в Іршаві замість зіпсованого Януковича вигулькнув Попович

У місті Іршава Закарпатської області зіпсували білборд з привітанням Президента України Віктора Януковича. Про це повідомив очевидець.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 9 січня. Починати новий тиждень після тривалих святкувань не так легко, тому перш за все збадьоріть свій організм чашечкою ароматної кави. Вона пришвидшить сприйняття нової інформації, і день матиме легкий та приємний початок. Гарного вам старту і позитивного завершення вже розпочатих справ!

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 6 січня. Святковий настрій вже зранку забезпечить чашечка ароматної кави. Незважаючи на те, що останній день тижня трохи пришвидшує сприйняття інформації та підсвідомо квапить у виконанні будь-яких справ, не йдіть на поклику своїх емоцій та виконуйте задумане сумлінно, тоді й результат не забариться! Гарної вам коляди, смачної куті та лише світлих думок напередодні Різдва!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат