Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

Колишню начальницю поштового відділення на Рахівщині засудили до понад 3 років ув’язнення

За доводами прокурора Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури колишню очільницю одного з відділень поштового зв’язку на Рахівщині засуджено до 3 років 1 місяця позбавлення волі за заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем.

На МП Тиса у вантажівці за допомогою сканера знайшли 14 кг наркотиків та 2160 пачок сигарет

Сьогодні вночі, 23 листопада, на митному посту «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, інспектори-пошуківці Закарпатської митниці спільно з прикордонниками при огляді транспортного засобу   натрапили на кілька сховок з прихованим товаром та викрили злочинні дії закарпатського перевізника.

На Закарпатті викрили правоохоронця, який за хабар намагався незаконно покинути територію України

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури співробітнику одного з відділів Управління поліції охорони в Закарпатській області повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

Засуджено екскерівника центру надання адмінпослуг, який допомагав «ухилянтам» виїжджати за кордон

До тюремного ув’язнення засуджено мешканця м. Виноградів, колишнього керівника центру надання адмінпослуг, який пропонував чоловікам призовного віку документи для безперешкодного перетину держкордону.

В Ужгороді двох медиків судитимуть за неправомірне привласнення бюджетних коштів

Ужгородська окружна прокуратура завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт щодо завідувача одного з відділень Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака за фактами привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем і підроблення офіційних документів. А лікарю цього ж відділення інкримінують пособництво у привласненні чужого майна.

У Мукачеві затримали крадія, який викрав речі та гроші у свого попутника із потягу

Учора, близько, 16-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про крадіжку на вулиці Вокзальній, в Мукачеві.

Винуватиця смертельної ДТП в Ужгороді отримала умовний термін

Ужгородський міськрайонний суд виніс вирок Олені Романець, яка, керуючи автівкою, на смерть збила пішохода на вулиці Анкудінова в Ужгороді. Жінці призначили покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, проте замінили реальний термін на один рік іспитового.

У Мукачеві під колесами мотоцикла загинув пішохід

20 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Митрополита Володимира у Мукачеві.

На Тячівщині виявили групу контрабандистів у яких було 18 ящиків з сигаретами

20 листопада прикордонники відділу «Тячів», за 200 метрів до українсько-румунського кордону, викрили групу чоловіків, які несли на собі пакунки, обгорнуті у поліетилен.

Голова Закарпатського облавтодору отримав 4 роки ув’язнення за переправлення ухилянтів

Т.в.о. директора дочірнього підприємства «Закарпатський облавтодор» ВАТ «Автомобільні дороги України» Томас Дужар отримав 4 роки ув’язнення за допомогу ухилянткам потрапляти до ЄС. Про це редакція 368.media дізналася із вироку Берегівського райсуду за ч. 3 ст. 332 КК.

На Ужгородщині чоловік побив співмешканку

На гарячу лінію «102» звернувся черговий лікар карети швидкої медичної допомоги та повідомив, що із села Оріховиця доставили 43-річну жінку із політравмами.

Мукачівця засудили до 10 років за ґратами за замах на вбивство двох осіб

За публічного обвинувачення Закарпатської обласної прокуратури мешканця Мукачева засуджено до 10 років ув’язнення за скоєння замаху на умисне вбивство двох осіб і незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Двоє закарпатців обкрадали квартири у Тернополі

Зловмисники шляхом вільного доступу проникали до квартир двох мешканців обласного центру. З одного помешкання викрали мобільний телефон, з іншого – 47 тисяч гривень.

На Закарпатті двоє п’яних чоловіків погрожували прикордонному наряду вбивством

16 листопала під час несення служби, прикордонний відділу «Яблунівка» Мукачівського загону, зупинив автомобіль Ford Mondeo, яким їхали двоє чоловіків, жителів Закарпаття. Дані особи відмовилися виконати законні вимоги військовослужбовців щодо пред’явлення для перевірки документів. Натомість почали нецензурною лайкою ображати прикордонників, чинити злісну непокору, погрожувати фізичною розправою та вбивством.

7 років тюрми отримав хустянин за спробу вбивства

За публічного обвинувачення Хустської окружної прокуратури 33-річного місцевого жителя засуджено за вчинення закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України). Чоловіку призначили покарання у виді 7 років ув’язнення.

На Закарпатті затримали члена ЛКК, який за 500 доларів влаштовував отримання групи інвалідності

У Мукачівському районі правоохоронці затримали на хабарі 47-річного члена лікарсько-консультативної комісії.

У Мукачеві невідомі стріляють у тварин

Вже вдруге за місяць зооволонтери Мукачева знаходять на вулицях міста підстрелених, скалічених тварин. Про травмовану собаку у фейсбук-групі «Лапки в долонях» повідомила зооволонтерка Діана Мікеш.

На Мукачівщині зловмисник ножем поранив чоловіка: знаряддя злочину розшукав службовий собака

13 листопада, близько 16-ої години у центрі села Дубино, що на Мукачівщині, стався конфлікт між двома чоловіками. З місця події одного з учасників госпіталізували до лікарні з ножовим пораненням.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат