Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Зґвалтування школярки на Закарпатті: сторона захисту затягує розгляд справи

Сьогодні, 22 грудня, відбулось чергове засідання у справі про зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті. Про це повідомляє "ЮрФем", чиї адвокати займаються цією справою у суді.

Депутати Хустської міськради вкрали гроші, призначені на ремонт системи опалення в школі

Повідомлено про підозру двом депутатам Хустської міської ради та директору підрядного товариства. Їм інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великому розмірі під час дії воєнного стану. Підрядника також підозрюють у службовому підробленні.

На Березнянщині водійка Мазди збила насмерть пенсіонера і втекла з місця події

20 грудня до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Кострино Ужгородського району.

СБУ викрила посадовців Ужгородської міськради на розкраданні бюджетних коштів під час війни

Посадовці міськради підозрюються у привласненні бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт комунальних об’єктів Ужгородської міської ради.

Поліція Закарпаття вилучила у пасажира авто гранати, які він намагався ввезти в область

19 грудня у селі Нижні Ворота Мукачівського району, під час несення служби на блокпосту, зведений наряд правоохоронців з числа співробітників Головного управління поліції регіону та Управління патрульної поліції, виявив у одній із автівок 4 бойові гранати.

Cпівробітника сервісного центру МВС викрили на хабарництві за видачу «елітних» номерних знаків

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури співробітнику регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Закарпатській області повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

У Виноградові виявили підпільний цех з виробництва цигарок, прихований під майстерню меблів

На Закарпатті правоохоронці викрили підпільний цех, де незаконно виготовляли, пакували та переробляли тютюнові вироби. Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

ДБР викрило на хабарі начальника зміни митного поста «Вилок» на Закарпатті

На Закарпатській митниці співробітники Державного бюро розслідувань викрили на хабарі начальника зміни митного поста «Вилок». Про це у суботу, 16 грудня, повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола.

На Хустщині у ДТП загинула 68-річна жінка-пішохід

14 грудня о 17:45 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Рокосово.

У Керецьківській ТГ під час проведення сесії місцевий депутат кинув бойові гранати в сесійну залу

"У результаті вибуху поранення отримали 26 депутатів та працівників сільської ради. Всіх постраждалих невідкладно доправили до закладів охорони здоров’я, де їм надають фахову медичну допомогу, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Через експрацівницю Ужгородської міськради у приватну власність відійшла земля аеропорту

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури колишній співробітниці Ужгородської міської ради повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

На Закарпатті очільника лісгоспу підозрюють у незаконному видобутку надр

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури директору одного з лісгоспів краю повідомлено про підозру у незаконному видобуванні надр із використанням службового становища (ч. 3 ст. 240 КК України).

Вбив сусіда, вдаривши металевим совком по голові: у Берегові судитимуть місцевого мешканця

Берегівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя, якому інкримінують умисне вбивство товариша. Подія трапилась у Берегові 11 червня цього року.

Апеляція ВАКС зменшила вирок закарпатському судді на 2 роки

Апеляція Вищого антикорупційного суду трохи змінила вирок щодо судді Мукачівського міськрайонного суду Михайла Пака і зменшила покарання із 7 до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На Хустщині двоє зловмисників, які скоїли розбійний напад на 80-річну пенсіонерку

Сьогодні близько 3-ої години ночі до поліції зателефонував 57-річний мешканець селища Вишково Хустського району та повідомив, що до будинку його матері увірвалися двоє чоловіків та напали на неї.

Посадовець з Тячівщини за 12000$ лише обіцяв документи для звільнення з військової служби

Слідчі Тячівського районного відділу поліції розслідують факт шахрайства, до вчинення якого причетний директор однієї зі шкіл району.

Суд виніс вирок ужгородцю, який за допомогою евакуатора викрав у жінки автомобіль

Ужгородський міськрайонний суд звільнив від покарання В’ячеслава Кокайка, який, скориставшись послугами евакуатора, викрав у жительки міста автомобіль. За свій вчинок ужгородець отримав рік випробувального терміну.

На Закарпатті правоохоронці викрили злочинне угруповання на масовому збуті наркотиків

В результаті спецоперації викрито п’ятьох учасників злочинної групи, яка збувала гуртові партії наркотиків та психотропів.

Мешканець Закарпаття на Івано-Франківщині скоїв розбійний напад на 49-річну жінку

Подія сталася в одному із сіл Загвіздянської територіальної громади. На автобусній зупинці до 49-річної жінки підійшов невідомий. Зловмисник почав погрожувати ножем та вдарив потерпілу в обличчя. Опісля нападник заволодів мобільним телефоном та гаманцем після чого втік.

Двоє ухилянтів замість умовного покарання одержали реальні терміни ув’язнення

Закарпатська обласна прокуратура в апеляції домоглася зміни призначеного покарання для двох закарпатців, яких визнано винними в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України). Замість «умовного» позбавлення волі їх засудили до 3 років за ґратами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат