Ужгород співфінансуватиме реконструкцію будівлі Закарпатського ОТЦК - рішення міськради

Міськрада Ужгорода 02.05.2024 14:34 РАТУША

2 травня відбулося сьогодні засідання позачергової сесії Ужгородської міської ради.

Депутати надали згоду на передачу коштів іншої субвенції із бюджету Ужгородської міської територіальної громади до обласного бюджету Закарпатської області – 10 мільйонів гривень для співфінансування реконструкції будівлі Закарпатського ОТЦК та СП, що на вул. Павла Чубинського (колишня вулиця Бородіна) в Ужгороді.

Також депутати підтримали зміни до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги та їх розвиток в Ужгороді на 2024-2026 роки.

Проголосували, зокрема, за виділення додаткової фінансової допомоги у розмірі 15 мільйонів гривень медичним закладам, які зараз у процесі реорганізації у кластерний заклад. Додамо, що заходи щодо створення кластерного медичного закладу проводять відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №174 від 28 лютого 2023 року «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я».

У зв’язку із цим підтримали зміни до бюджету міста на 2024 рік.

Також депутати не подолали вето міського голови, яким призупинено дію підпунктів 1.1., 1.2., 1.3., 1.4., 1.5., 1.6 пункту 1 рішення сесії LII сесії міської ради VIII скликання 28 березня 2024 року № 1725 «Про надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок».

Міськрада Ужгорода

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат