В Ужгороді зареєстрували петицію з вимогою заборонити забудову історичного ареалу міста

18.04.2019 22:28 РАТУША

На сайті петицій Ужгородської міськради зареєстровано петицію "Про тимчасовий мораторій на забудову земельних ділянок та реконструкцію чи добудову об’єктів у межах історичного ареалу м. Ужгорода"

На жаль, останнім часом влада міста безсоромно надає дозволи на забудову та реконструкцію в будівлях історичного ареалу міста. Громадська активістка Тетяна Смрига, яка зареєструвала петицію, відома своїми активними діями по захисту історичної зони міста від надмірної забудови.

Петиція зареєстрована з метою збереження традиційного характеру середовища історичного ареалу, охорони і раціонального використання розташованих в його межах нерухомих об'єктів культурної спадщини.

У петиції вимагається тимчасово припинити видачу містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок, реєстрацію повідомлень про початок виконання будівельних робіт та дозволів на виконання будівельних робіт незалежно від форми власності в межах історичного ареалу та зони регулювання забудови першої категорії міста Ужгорода.

Для того, щоб влада прийняла до розгляду цю петицію, вона повинна набрати 250 голосів. Наразі активність по її голосуванню занадто мала.

До закінчення збору підписів за петицію залишилося 19 днів.

Всі небайдужі ужгородці, які хочуть зберегти історичну частину міста від забудовників, можуть проголосувати за петицію на цій сторінці.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат