Промислові ролетні ворота



Промислові ролетні воротаВхідна група будь-якого промислового об'єкта повинна володіти рядом характеристик, які забезпечать безперебійну роботу, безпеку, естетичну привабливість і т. П. «Маркет Воріт» пропонує промислові воротні системи для об'єктів різного масштабу. Серед замовників виробничі підприємства, станції технічного обслуговування, складські майданчики, автомобільні мийки, торгові організації.

Особливості та конструкція

Ролетні ворота промислового класу можуть бути великого розміру, в тому числі для отворів шириною до 8-ми метрів. Відкривання і закривання полотна, в базовій комплектації, здійснюється вручну, за допомогою спеціалізованого компенсаційного механізму (торсиона). Також, в обов'язковому порядку, конструкція включає систему захисту від закривання полотна при поломці утримують пружин. Основне завдання - забезпечення максимально стабільної роботи при середньому і високому рівні навантажень. Для цього застосовують виключно міцну фурнітуру, розраховану на велику кількість циклів відкривання і закривання полотна.Дверне полотно, що складається з декількох секцій, виготовляється з багатошарових полегшених панелей підвищеної міцності. Саме вони забезпечують високу ступінь звукоізоляції і теплоізоляції об'єкта. Останній параметр також досягається за рахунок елементів ущільнювачів в місцях стикання полотна з несучим каркасом і спеціалізованих контурів ущільнення з'єднань між секціями ролетів.В якості додаткової опції ролетні ворота можна обладнати моторизованою системою, яка буде відкривати і закривати полотно. В даному випадку можливе дистанційне керування, в тому числі від бездротового пульта або централізованої контрольно-пропускної системи. На практиці данная конструкція зарекомендувала себе дуже добре.

Додаткові опції і можливості

Підсумкова конструкція воріт підбирається під вимоги до об'єкту. Так, можливе виготовлення воротного полотна із заскленими вікнами, інтегрованою хвірткою, різними варіантами рельєфу сендвіч-панелей. У разі виготовлення вікон в панелях, застосовується виключно безпечне скло типу «триплекс», загартоване товстостінне скло, заповнення абсолютно безпечним прозорим пластиком. Під особливі вимоги об'єкта можливе виготовлення пожежобезпечних ролетних систем, для яких застосовуються спеціальні сендвіч-панелі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат