Мода і діти: для чого стильно одягати малюків?

19.02.2018 22:32 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Вибирати дитячий одяг – справжня насолода для матусь, які й самі люблять гарно вдягатись. Мами-модниці, як правило, вивчають нові тенденції та дуже ретельно підбирають гардероб для своїх карапузів. Адже для них важливо, аби доця чи син виглядали стильно та сучасно. А й справді, чи варто приділяти стільки уваги дитячій моді? Чи достатньо, аби річ була лише зручною та якісною? Поговоримо про це далі.

Для чого діткам стильні речі?

Насправді, більшість дизайнерів та психологів переконані, що естетичний смак потрібно формувати ще в ранньому дитинстві. Таким чином малеча вчиться підбирати одяг, любити себе, розуміє, що вона красива. Навіть зовсім маленькі карапузики, які нещодавно навчились ходити, дуже радіють новим красивим нарядам, люблять розглядати себе в дзеркалі, щиро усміхаючись. А це просто не може не тішити їхніх батьків.

Старшим діткам стильний одяг потрібен ще й для того, аби впевненіше себе відчувати. Згадайте себе. Без сумніву, значно легше відчувати себе чудово, коли ти красиво виглядаєш й у тебе все гаразд. Модний вигляд, гарна зачіска відразу ж добавлять впевненості, спонукають любити себе. Дітки тут не виняток, особливо, коли вони вже вміють порівнювати, відчувають конкуренцію. А тому не вважайте дитячі проблеми та хвилювання дрібницями, разом підберіть красивий одяг для дочки чи сина, аби вони не боялись осуду однокласників. Краще обмежити кількість речей, але вибрати дійсно хороші варіанти. Таким чином діти будуть раді й розвиватимуть свій естетичний смак. Вартість таких нарядів далеко не завжди є захмарною, часто можна знайти дитячий одяг недорого, просто важливо все гармонійно скомпонувати між собою.

Де черпати натхнення?

Якщо ви самі любите красиво одягатись, маєте досконале відчуття смаку, тоді просто довіртесь своїй інтуїції. Проте додаткове джерело натхнення ніколи не буває зайвим. То ж де його шукати? Варіантів є декілька:

  • Якщо вас поки немає в інстаграмі, зареєструйтесь та підпишіться на відомих інстамам та їхніх маленьких модників. Їхні фото та прикиди точно надихатимуть.
  • Читайте рекомендації, поради дитячих іміджмейкерів, стилістів, адже професіонали знають чимало корисних секретів.
  • Розглядайте підбірки стильних дитячих образів. Їх можна знайти в інтернеті, на сайтах та блогах, присвячених цій темі, а також в модних журналах.
  • Довіртесь відомим світовим брендам. Їхні товари завжди стильні та красиві. На сайті, як правило, окрім самого товару, є чимало фотоприкладів, які підкажуть, як вдало компонувати речі.
  • Якщо ви особливо захоплюєтесь модою та маєте можливість, можете відвідувати дитячі покази мод.

Красиво вдягнути дитину – зовсім не означає нарядити її як ялинку. Пам’ятайте про почуття міри, адже це чудовий помічник. Купуйте обдумано, дозволяйте самостійно вибирати, не забувайте про комфорт і найважливіше – любіть своїх діток, адже щасливі діти по-особливому красиві. Жодний реглан чи костюм не в змозі так прикрасити малюка, як його радісні очі та щира усмішка!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат