Гандбол. Закарпатські СДЮШОРівці боряться за фінал

Гойс Вікторія 09.12.2018 17:52 СПОРТ

4-8 грудня гандболісти СДЮСШОР відстоювали честь Закарпатської області у Чемпіонатах України з гандболу «Дитяча ліга» серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.р.н.

Дівчата, під керівництвом тренерів-викладачів Шукаль О.Г. та Зубанич В.М., 4-5 грудня мірялися силами із гандболістками збірної   Львівської області у стінах львівського спорткомплексу.

Перший день для наших дівчат виявився дуже складним, чи то дали про себе знати ранішній підйом о 4.3 і доїзд до Львова на електричці чи ще щось склалося не так, але 4 грудня закарпатки поступилися львів’янкам 23:13.

Наступного дня взяли реванш і обіграли суперниць із рахунком 20:19. Після трьох турів наші дівчата розділяють 1-2 місце з львівськими спортсменками, набравши однакову кількість очок 10. Але у львів’янок краща різниця забитих і пропущених м’ячів.

Серед закарпатських дівчат як завжди хорошою грою виділялись Романчак Альона, Булеста Саша, Кравець Аліна, Смокоровська Анастасія, Лехман Даяна.

Нагадаємо, що у фінальну частину цих змагань проходять команди, які посіли 1-2 місця у своїх підгрупах, тож у наших дівчат є всі шанси. До завершення групових змагань ще 3 тури, які проходитимуть вже наступного року в Ужгороді.

* * *

Юнаки, під керівництвом Шайбакова А.Є та Беке Д.О.,   також провели непогані два матчі 7-8 грудня у стінах ужгородської СК «Юність» проти збірної команди міста Хмельницький. Закарпатці здобули дві впевнені перемоги - 27:19 та 28:20.

Після трьох турів сдюсшорівці мають 6 очок. Без поразок у боротьбі йдуть юнаки із Нововолинська (збірна Волинської обл.) – вони посідають 1 сходинку турнірної таблиці. А закарпатські і красилівські спортсмени (Хмельницький-2) розділяють 2-гу сходинку турніру і саме, напевно, між цими двома командами буде боротьба, адже 2-га команда увійде до фінальної шістки.

Серед юнаків можемо відзначити найкращого бомбардира команди Беке Данієля, воротаря Шайбакова Нікіту, Воробієнка Богдана, Савицького Богдана, Корчинського Олександра.

Побажаємо і юнакам і дівчатам великих перемог і пройти до фінальної шістки!

Гойс Вікторія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат