Мораторій на виділення вільних земельних ділянок Ужгороді діє і надалі

02.11.2018 13:19 РАТУША

В Ужгороді продовжує діяти мораторій на виділення вільних земельних ділянок.

На черговій сесії міськради міський голова Богдан Андріїв перед голосуванням висловив свою позицію і звернувся до депутатів із тим, щоб не підтримувати проект, який мав би скасувати рішення сесії Ужгородської міської ради від 23 грудня 2015 року № 71 «Про тимчасову заборону (мораторій) на передачу у власність та користування вільних від забудови земельних ділянок у м. Ужгороді». «Поки не проведено у повному обсязі інвентаризацію земель у місті, мораторій має діяти», — зазначив мер.

За словами начальника відділу землекористування Олександра Чепкого, вже два етапи інвентаризації завершено, залишився останній — третій. Повністю закінчити інвентаризацію земель в Ужгороді заплановано у 2019 році.

Нагадаємо, відповідно до рішення від 2015 року, в Ужгороді діє тимчасова заборона на передачу у власність та користування вільних від забудови земельних ділянок, за винятком відведення та передачу у власність земельних ділянок для учасників АТО, учасників бойових дій, а також ОСББ і ЖБК; звернень громадян, за яких раніше надано дозволи на підготовку проектів землеустрою тощо, йдеться на сторінці Ужгородської міської ради у Facebook.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат