Парк "Підзамковий" в Ужгороді хочуть передати в приватні руки

admin 19.10.2018 11:54 РАТУША

Про це вчора, після чергової сесії міської ради, на своїй сторінці в соцмережі написав депутат Віктор Щадей. Відтепер одному з найдавніших парків міста загрожує знищення та забудова.

"На останній сесії депутатська більшість у міській раді прийняла рішення про передачу парку «Підзамок» в приватні руки. На сесії я звернувся до залу із застереженнями щодо негативних наслідків такого рішення - однак, на жаль, до мене не прислухались і рішення було проголосовано" , – пише Віктор Щадей.
В ужгородських реаліях це означає загрозу знищення і забудови парку, зауважує депутат, резонно додаючи, що наша влада замість того, аби розвивати зелені насадження і парки в місті, нищить їх і забудовує.
Він додав, що майновим супроводом займається сумновідома пані Полтвцева, керівник управління майна міста. Це та сама Полавцева, яка ще кілка місяців тому була затримана на майнових махінаціях, відстооронена від посади, на якій, втім була недавно поновлена.
Віктор Щадей зареєстрував проект рішення міської ради щодо заборони відчуження парку і про захист його від знищення і забудови.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат