Депутати відзначили ряд відомих ужгородців, також проголосували за виділення грошей на різні проекти

Прес-служба Ужгородської міськради 28.08.2018 19:18 РАТУША

Сьогодні проходить чергова сесія Ужгородської міськради. Ми продовжуємо розповідати, за що голосували міські депутати.

Ми вже повідомляли, що на сьогоднішній сесії Ужгородської міськради, депутати проголосували за виділення коштів на ремонт міськвідділу поліції, ремонт кількох будинків у історичному центрі міста, а також виділили кошти військовим і рятувальниками. Крім того депутати проголосували за присвоєння кільком людям звання "Почесний громадянин міста Ужгорода", а також присвоєння премії Скунця у різних номінаціях.

Проголосували сьогодні депутати і за проект рішення «Про присвоєння нагороди "Почесна відзнака Ужгородської міської ради". У різних номінаціях відзнакии отримали лікарі, освітяни, правоохоронці, журналісти і т. д., всього 16 осіб. Дивіться список.

На сьогоднішній сесії прийняли Положення про бюджет громадської ініціативи Ужгорода. Депутати встановили обсяг коштів для цілей бюджету громадської ініціативи в розмірі до 5 млн. грн. На ці гроші фінансуватимуться проекти членів територіальної громади міста. Під які конкретно проекти виділятимуться кошти, наразі не відомо.

Також прес-служба міськради повідомила, що депутати прийняли Програму забезпечення мешканців Ужгорода імплантами для надання медичної допомоги хворим із ураженням органів опорно-рухового апарату на 2018–2022 роки. Також проголосовано за Програму протиепідемічних заходів та боротьби з інфекційними хворобами в Ужгороді на 2018–2022 роки. Без подробиць.

Депутати затвердили Програму навчання плаванню дітей і розвитку водних видів спорту в Ужгороді на 2019-2021 роки. Прес-служба оприлюднює лише мету і завдання Програми.

Прес-служба Ужгородської міськради

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат