В Ужгороді стелять тротуар в нікуди

14.06.2018 14:40 РАТУША

В Ужгороді активно стелять з бруківки новий тротуар по вулиці Гагаріна. Для кого?

Бруківкоманія в Ужгороді цілком виправдана для...мера. У жодного попереднього мера не було такого бюджету, який є зараз в Ужгорода і, відповідно, мер намагається бюджетні кошти використати і для власної вигоди. Мова не про маршрутки.   Тут родина мера отримала повну компенсацію. Мова про бруківку. Її стелять активно. Дехто каже, що таке активність пояснюється тим, що мер має 30% відкату. А дехто переконує, що бруківку купують у когось із родичів мера. Цим нехай займаються відповідні органи. А ми спостерігаємо за цією бруківкоманією з певним жалем. Адже бруківка ця неякісна і термін гарантії її всього рік.   Та найгірше те, що у багатьох місцях міста було знято стару кам'яну добротну бруківку, а на її місце постелили цю цементну. Якщо бруківка так гріє кишені мера, то, звичайно ж, йому не цікаві "малі тротуарні проекти", а цікаві масштабні стелення бруківки. Навіть там, де вона не потрібна.Одне питання до Ужгородців: ви часто ходите пішки на ринок "Краснодонців"? Якщо ви вже йдете з центру міста на ринок, то або автомобілем, або ж маршруткою. Взагалі, вулиця Гагаріна є здебільшого автомобільною і тут доволі активний транспортний потік і, відповідно, не погано було б цю вулицю розширити для автомобілів, або зробити місця для паркування автівок. Але мер вирішив, що саме вулиця Гагаріна є найбільш пішохідною в Ужгороді і почав тут грандіозний проект по вистеленню тротуару. Бруківки йде дуже багато, що не може не тішити мера.Але звернути увагу хочу на інше. Якісь дивні у нас проектанти тротуару. Замість того, щоб вистелити тротуар вздовж будинків та парканів, вони вистелюють його... вздовж дороги. Тим самим нехтуючи потребую до розширення дороги, або ж облаштуванням паркувальних місць.

Бруківкоманія в Ужгороді цілком виправдана для...мера. У жодного попереднього мера не було такого бюджету, який є зараз в Ужгорода і, відповідно, мер намагається бюджетні кошти використати і для власної вигоди.

Дехто каже, що таке активність пояснюється тим, що мер має 30% відкату. А дехто переконує, що бруківку купують у когось із родичів мера. Цим нехай займаються відповідні органи. А ми спостерігаємо за цією бруківкоманією з певним жалем. Адже бруківка ця неякісна і термін гарантії її всього рік.   Та найгірше те, що у багатьох місцях міста було знято стару кам'яну добротну бруківку, а на її місце постелили цю цементну.

Якщо бруківка так гріє кишені мера, то, звичайно ж, йому не цікаві "малі тротуарні проекти", а цікаві масштабні стелення бруківки. Навіть там, де вона не потрібна.

Одне питання до Ужгородців: ви часто ходите пішки на ринок "Краснодонців"? Якщо ви вже йдете з центру міста на ринок, то або автомобілем, або ж маршруткою. Взагалі, вулиця Гагаріна є здебільшого автомобільною і тут доволі активний транспортний потік і, відповідно, не погано було б цю вулицю розширити для автомобілів, або зробити місця для паркування автівок. Але мер вирішив, що саме вулиця Гагаріна є найбільш пішохідною в Ужгороді і почав тут грандіозний проект по вистеленню тротуару. Бруківки йде дуже багато, що не може не тішити мера.

Більше у матеріалі сайту Прозак.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат