Закарпатські студенти готові розпочати трудову кар’єру у банківському секторі

admin 07.04.2017 07:59 РАТУША

З настанням весни почалась гаряча пора для студентів вищих навчальних закладів. Кінець семестру, а отже завершальні лекції, підсумкові атестації, підготовка до іспитів, а у когось уже стартувала заліково-екзаменаційна сесія.


Для випускників, студентів останніх курсів, спудеїв-заочників набуває актуальності питання працевлаштування. Чимало з них дивляться у майбутнє з острахом, адже наразі особливість їхнього резюме – це відсутність досвіду роботи та акцент лише на набутих знаннях.
Розуміючи важливість проблеми працевлаштування молодих фахівців, викладачі та керівництво ВНЗ охоче пітримують ініціативи потенційних роботодавців щодо зустрічей-презентацій, організацій «Днів кар’єри», екскурсій на підприємствах, проведення майстер-класів.
За якихось два-три тижні молодь повністю зануриться в екзаменаційну лихоманку, отож час, який передує цьому шаленому періоду, працівники А-Банку присвятили участі у вищезазначених заходах.
Проведені презентації мали метою популяризацію А-Банку серед широкого кола студентів ужгородських ВНЗ, як роботодавця, який має інноваційні принципи і методи роботи, взаємодіє з молодими спеціалістами та надає можливості для професійного становлення і кар’єрного зростання.
На   зустрічах,   3-4-5-тикурсники, що навчаються на фінансово-економічних спеціальностях в Ужгородському національному університеті, Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ УжНУ, Ужгородському комерційному технікумі, дізнались про історію розвитку А-Банку, досягнення, специфіку його роботи, особливості і перспективи майбутнього працевлаштування та переваги побудови своєї кар’єри саме в цій фінансовій установі.
У режимі живого діалогу студентів проінформували з якими навичками затребувані фахівці на сьогоднішньому банківському ринку та яка система оплати праці в А-Банку. Останнє викликало особливий інтерес високим рівнем та можливістю   кожного співробітника банку самому впливати на розмір своєї зарплати.
Приємно вразила обізнаність студентів щодо стану справ на банківському ринку та процесів, які наразі відбуваються в економіці України. Що ж, маємо особливе покоління – молодих, енергійних, розумних.
У фіналі зустрічей була запропонована можливість   працевлаштування та стажування у фінансовій установі.
Адже початок кар’єри в А-Банку це передусім:
– здобуття безцінного професійного досвіду та практичних   знань і навиків,
– можливість поглянути на банківський бізнес із середини,
– можливість поєднувати роботу   з навчанням у ВУЗі,
– побудова   кар’єри та реалізація свого потенціалу в сучасній фінансовій установі,
– робота в успішній команді фахівців своєї справи,
– ефективні програми безкоштовного навчання для співробітників, підвищення кваліфікації і постійний професійний розвиток.
А-Банк зацікавлений у залучені в свої ряди молодих, активних, мобільних, амбіційних спеціалістів, які націлені на розвиток та самовдосконалення, хочуть гарно заробляти, отримувати задоволення від результатів своєї праці та прагнуть здійснити власний внесок в успіх компанії, частиною команди якої вони будуть.
Також, в А-Банку впевнені, що сьогоднішні студенти, це той потенціал, завтрашні працівники, котрі своїми знаннями, енергією зможуть поставити розвиток економіки України на нові рейки та активно сприятимуть її відновленню і процвітанню.
Інна Конар
trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат