Віктор Щадей: За що мерія Ужгорода дала прокурору квартиру в центрі міста

admin 06.04.2017 18:06 РАТУША

Мерія дала прокурору квартиру в самісінькому центрі міста. "Так Андріїв рятується від 4 кримінальних справ". — Віктор Щадей


Так Андріїв рятується від 4 кримінальних справ за ремонти доріг, які раптом”заглохли”? Беремо на контроль – пише депутат Ужгородської міськради Віктор Щадей, на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Рішення було прийнято таємно, на позачерговому виконкомі, який збирали нібито з приводу закриття опалювального сезону. Але додали ще одне “потрібне” питання – про передачу квартири по вул. Волошина, в самому центрі Ужгорода.

Якщо мер має бажання “прикрити” кримінал – то хай платить хабарі прокуратурі з своїх власних коштів, а не з міських. І взагалі, у нас в Ужгороді є багато категорій населення, які потребують покращення житлових умов.

Серед хлопців – учасників бойових дій точно є такі, яким цю квартиру можна було б передати з чистою совістю. Але мер у нас мислить якось по-особливому. На жаль.

P.S. Я сподіваюсь, передача квартири ніяк не вплине на ефективність розслідування прокуратурою кримінальних справ, які порушені щодо зловживань мерії при ремонті доріг міста. Ужгородці вже зачекались на реальний результат.

http://zak-insider.com/?p=56035

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат