В Ужгороді відбувся турнір з футзалу із нагоди 70-річчя Стефана Решка

27.03.2017 15:11 СПОРТ

Старші вболівальники знають його практично всі: легендарний київський динамівець, володар Кубка кубків та Суперкубка УЄФА, бронзовий призер Олімпійських ігор.


Із нагоди 70-річчя Стефана Михайловича в Ужгороді, у спорткомплексі «Юність», відбувся турнір із міні-футболу серед ветеранів 45 років і старші.

У ньому взяли участь 6 команд із Закарпаття й Буковини. Спочатку баталії розгорнулися в двох групах, а потім за допомогою півфіналу й фіналу були названі кращі. Матчі здебільшого виявилися напружені. В одній із груп довелося рахувати різницю м’ячів, а на подальших стадіях не обійшлося без пробиття пенальті. Турнір виграли гості з Чернівців. Загалом змагання показали: є порох у порохівницях і наші ветерани не втратили своєї колишньої майстерності, організовуючи чудові атаки, забиваючи красиві голи та відбиваючи «постріли» суперників.

За підсумками заходу було відзначено учасників і в амплуа. Церемонію нагородження здійснили ветеран закарпатського футболу Андрій Гаваші, голова Закарпатського обласного відділення НОК Іван Риляк, член виконкому відділення Анатолій Плеханов, заступник голови ФСТ «Динамо» України в Закарпатській області Михайло Пантьо, голова Закарпатської асоціації спортивних журналістів України Василь Гаджега та його заступник, автор цих рядків, та, шо особливо приємно, рідний брат С.Решка Володимир і племінник пана Стефана Петро.

1/2 фіналу:
«Динамо» (Ужгород) – «Решко + друзі» – 0:0 (за пенальті 3:4), «Буковина» (Чернівці) – «Виноградів» – 2:0.

Фінал:
3-4 місця. «Динамо» (Ужгород) – «Виноградів» – 1:2.
1-2 місця. «Решко + друзі» – «Буковина» (Чернівці) –0:0 (за пенальті 2:3).

Кращі в амплуа:
бомбардир турніру – Мирослав Скакандій («Динамо» Ужгород),
гравець – Віктор Мглинець («Буковина» Чернівці),
воротар – Володимир Васютик («Решко + друзі»),
арбітр – Петро Милян.

Більше фото на сайті ФФЗ: http://ffz.org.ua/?p=29888

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат