Заставне майно та проведення аукціону

19.12.2017 22:27 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Економічна криза, яка останнім часом охопила багато країн, спричинив появу великої кількості безробітних. Падіння національної валюти, спричинило неможливість погашення громадянами наявних валютних кредитів і іпотек. Держзакупівля онлайн, це сайт де можна побачити всі продажи товарів і заставного майна.

На даний момент на сайті держзакупівлі онлайн, Ви можете знайти багато пропозицій, в яких пропонується купити заставне майно. Це квартири, машини, земельні ділянки та інше.

Продаж арештованого майна, це стандартний процес, який дозволяє банківським установам повернути видані фінансові кошти, шляхом арешту і продажу заставного майна боржника. Виставляеться таке майно виключно державними виконавчими службами, на аукціонах.

Процедура проведення аукціону строго регламентована. Перед проведенням аукціону, на даному сайті, за 30 днів до нього, размещаеться вся необхідна інформація. Для більшого розуміння, що саме продають, на сайті розміщують таку інформацію, це найменування і характеристики виставляється майна, місцезнаходження та стартову ціну.

Якщо Вас зацікавить ця пропозиція, на сайті розміщена необхідна інформація для того щоб зареєструватися і отримати можливість брати участь в цьому аукціоні.

Якщо Ви є єдиним охочим придбати даний лот, то під час проведення торгів, Ви отримаєте дане майно за стартовою ціною.

При наявностi ще охочих, на аукцiонi під час торгів, определьтся власник, який готовий буде заплатити більше.

Повний розрахунок за придбане майно, Вам необхідно зробити протягом 10 робочих днів, після проведення аукціону.

Проведення прилюдних торгів по реалізації майна, що перебуває в іпотеці, проводяться в двох місячні терміни, з дня одержання організатором торгів заявки державного виконавця. Інформація про майбутні торги, має бути розміщена на сайті і в інших місцевих друкованих виданнях не пізніше ніж за 15 днів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат