Стадіон «Карпати», який реконструюють у Хусті, буде одним із найкращих на Західній Україні?

17.10.2017 12:07 СПОРТ

 

У ході робочої поїздки до Хуста Геннадій Москаль проінспектував реконструкцію міського стадіону «Карпати», яка проводиться за кошти Державного бюджету (в тому числі Держфонду регіонального розвитку) та міського бюджету, - повідомляє прес-служба ОДА.

– Тут модернізують трибуни, встановлять сучасне електронне табло, зараз проводять дренаж і систему зрошення основного поля і прокладають атлетичні доріжки, – повідомляє голова ОДА. – Запасне поле зі штучним покриттям уже встановлене, побудовані чотири спортивні майданчики (три волейбольні і один гандбольний), проводиться освітлення, крім того, буде реконструйовано адміністративний корпус. Після завершення робіт «Карпати» стануть одним із найкращих стадіонів Західної України, тут на найвищому рівні можна буде проводити не тільки загальноукраїнські, але й міжнародні змагання.

Геннадій Москаль разом із головою обласної ради Михайлом Рівісом та керівництвом Хустщини також оглянув щойно відремонтовану вулицю Косичну в Хусті – одну з головних транспортних артерій міста, яка веде на об’їзну дорогу та до Долини нарцисів. Дорожнє покриття завдовжки 1,1 кілометр, яке донедавна було вщент розбите, капітально відремонтували, виклавши довговічною гранітною бруківкою. Роботи тривали два роки й фінансувалися з міського бюджету.

Після цього керівники області та району відвідали в Хусті ТОВ «Вуд Інтернаціонал» – підприємство з французькими інвестиціями, яке за унікальними технологіями виготовляє комплектуючі до дубових бочок, що експортуються у Францію. Сучасне виробництво тільки нарощує потужності і вже зараз забезпечує роботою 70 чоловік із пристойною зарплатою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат