Петанк. Кубок Львова виграли ужгородці

16.10.2017 20:29 СПОРТ

У Львові відбувся традиційний турнір з петанку - "Кубок Львова".

Турнір тривав два дні і в ньому брали участь команди зі Львова, Івано-Франківська, Черкас, Харкова, Ужгорода та Мукачева. Щоправда, ужгородці брали участь лише у другий день турніру - змаганнях команд-двійок. І якщо першого дня фаворитами були спортсмени з Івано-Франківщини, то наступного дня саме ужгородці не залишили нікому шансів. Всього за петанк-клуб "Ужгород" виступало троє учасників. В одній команді грали ужгородці Петро Гойс та Крісті Коранда, а ще одна ужгородка - Олександра Шевченко - грала в команді з львів'янином Миколою Дудюком.

Після чотирьох відбіркових кіл, у яких взяли участь 14 команд, визначилися чотири команди-півфіналісти. У півфіналі команда Шевченко-дудюк здолала львівський дуплет з рахунком 13:5, а команда Гойс-Коранда - команду з Франківщини з рахунком 13:0. У фіналі сильнішими виявися дуплет Шевченко-Дудюк, друге місце   дуплета Гойс-Коранда і третіми були спортсмени з Івано-Франківщини.

А уже через три тижні жіноча збірна України з петанку візьме участь на Чемпіонаті світу з петанку, який пройде у Китаї. У складі збірної України три ужгородки - Олександра Шевченко, Валентина Сліж та Олександра Кузьма, - повідомляє сайт prozak.info.

ТЕГИ : петанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат