Рейдерське захоплення Будинку профспілок розпочинається?

Прес-центр облпрофради 12.10.2017 00:41 РАТУША

У четвер, 12 жовтня, у приміщенні Будинку профспілок Закарпаття у місті Ужгороді на пл. Народній, 5, без будь-якого попереднього повідомлення зайшли працівники проектної фірми зі Львова. Їх супроводжували особи, які представилися працівниками Закарпатського окружного адміністративного суду.

Чи був цей візит початком рейдерського захоплення Будинку профспілок нашого краю?

Адже у Кабінеті Міністрів України 6 липня   відбулася зустріч першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва з головою Закарпатської облпрофради Володимиром Фленьком, на якій було дано доручення Фонду Державного майна України   за участі відповідних міністерств, судових структур та профспілок   опрацювати питання щодо реалізації розпорядження

Кабінету Міністрів України від 29 березня 2017 року №221-р «Про передачу частини будівлі у м. Ужгороді до сфери управління Державної судової адміністрації».

Після цього, остаточного рішення Кабінетом Міністрів ще не прийнято. Однак продовжується тиск судових структур на профспілки.

З цього питання в облпрофраді (пл. Народна, 5, ІІ поверх) 13 жовтня відбудеться прес-конференція голови Закарпатської облпрофради Володимира Фленька для засобів масової інформації.

Запрошуємо представників ЗМІ нашого краю взяти участь у прес-конференції.

Прес-центр облпрофради

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат