Ужгородцям Андріїв пропонує об’їзд суцільними ямами (ВІДЕО)

admin 20.05.2017 15:35 РАТУША

Як ми вже повідомляли, 20 травня в Ужгороді будуть проводитися роботи з ремонту   зливової каналізаційної мережі по вул.Тімірязєва. В зв’язку з цим буде перекрито рух

Як ми вже повідомляли, завтра, 20 травня, в Ужгороді будуть проводитися роботи з ремонту   зливової каналізаційної мережі по вул.Тімірязєва. В зв’язку з цим буде перекрито рух цією вулицею, натомість ужгородцям запропоновано об’їзд за маршрутом вул. Бродлаковича - Фогарашія - Маркуша - Стрільничній.

Проте в якому стані вулиці, якими планується впродовж дня запустити досить жвавий рух – не повідомляється. А дарма. Адже, наприклад, на вул. Фогорашія асфальту як такого не було, мабуть, ніколи. А вулиця Маркуша просто перекрита бетонними блоками, тому проїхати нею нереально.



Ми попросили ужгородського журналіста Костянтина Черкая проїхатися запропонованим маршрутом. Аматорське відео, зняте ним, ми і пропонуємо вашій увазі.

Схоже, плануючи ремонт на важливій транспортній магістралі, було б доцільно спочатку хоч якось підготувати шляхи для об’їзду.

http://uzhgorod.in/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат