Як чітко прослідковується зв’язок Балоги з Медведчуком і російською агентурою

admin 05.08.2014 11:23 ПОЛІТИКА

Балоги ("ЕЦ") організували в краї антидержавні протести з перекриттям центральних автомагістралей. Що само по собі є злочином.


Я в ФБ вказую:

1) На абсурдність мобілізації людей без досвіду при наявності 700 000-ної армії силовиків в країні;

2) про наявність стратегічного значення нашого краю і зацікавленості в ньому Заходу, Росії і мафіозних банд (штибу "Барва") при слабких, майже нульових потужностях крайових військових частинах і нелегальній озброєній Армії банди братів Балог. І що наш аеропорт і чотири дороги треба захищати, а це робити нікому. Натомість працює, розвивається і озброюється в краї за державний кошт армія-банда Балог! Зі складами зброї і полігонами для тренувань.

3). Що мобілізації при відсутності статусу військової операції - це справа державна і очолювати мають депутати і чиновники з синами і саме брати Балоги і Петьовка з синами мали би очолювати цю мобілізацію. Хоча в плані соцвиплат і пільг такі призови - обман і нічого людям не дадуть. Бо нема в законі статусу АТО.

Що ж роблять подвійні агенти Балоги& Через своїх повій Чаленко, Цибулько, Попових, Карасьових і ресурси старого приятеля Медведчука все це перекручують на сепаратизм Ратушняка і синхронно з російськими сайтами це розповсюджують.

А я і зараз повторюю. Край треба боронити і державу від банди, вже добре озброєної, братів Балог і Петьовки і що кращим кроком було би відправити їх з синами на Донбас, а тут навести лад з їх складами контрабанди, контрафактної продукції і зброї.

Так що бариги, синків-можорів з купленими мандатами - на Донбас, а не пісюльками займатись.

Сергій Ратушняк
http://clipnews.info/newstopic.htm?id=82064

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат