Районний футбол. «Попово» дало бій фавориту

Євген Свищо для rionews   01.08.2014 16:45 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 9-го туру юнацької першості Берегівського району в зоні «Б». Було повторено антирекорд результативності 8-го туру – 2.67 гола за поєдинок (при середній у дев'яти турах – 4.33 за матч). Головним фактором, що вплинув на цей показник, стала дуже низька результативність від господарів, які повторили свій антирекорд результативності, встановлений у тому ж 8-му турі, – 1.67 гола за поєдинок (при середній у дев'яти турах – 2.81 за матч).  

Два з трьох поєдинків завершились несподівано. Головна сенсація сталась у Берегові, де ми очікували від господарів перемоги в 1-2 голи, та «Попово» другий тур поспіль вивезло заліковий бал із чужого поля. Цією невдачею «Берегсаз» перервав свою чотириматчеву переможну серію.  

На кращий результат ми сподівалися й від «Артоса», який в центральному поєдинку туру на стадіоні в Запсоні мав виграти з мінімальною різницею, однак вже другий тур поспіль втратив домашні залікові бали. Як не дивно, та цією мировою «Запсонь» перервала свою двоматчеву переможну серію.  

Найпередбачуваніше завершився поєдинок у Малій Бийгані, де від господарів очікували другої поспіль мінімальної звитяги, та вони трохи перевиконали цей прогноз. «Батьово» збільшило свою виїзну програшну серію до трьох поєдинків.    

У поточній таблиці, за наслідками 9-го туру, на два   місця вверх піднялась «Запсонь», яка вперше в сезоні увійшла до чільної трійки. На дві сходинки вниз опустились «Яноші», які вдруге в чемпіонаті залишили першу трійку.  

Результати 9-го туру: «Берегсаз» Берегово – «Попово» – 1:1, «Запсонь» – «Артос» Гать – 2:2, «Мала Бийгань» – «Батьово» – 2:0.

Турнірне становище після 9-го туру: «Артос» – 17 очок (різниця голів – 20:7), «Берегсаз» – 16 (12:5), «Запсонь» – 10 (10:10), «Попово» – 10 (10:10), «Яноші» – 9 (13:8), «Батьово» – 6 (8:14), «М. Бийгань» – 6 (10:29). «Запсонь» та «Яноші» зіграли на матч менше за решту колективів.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат