Триває реконструкція «Автомобіліста» (Фото)

lobda.at.ua 29.07.2014 14:18 СПОРТ

 

Повним ходом йдуть ремонтні роботи на території центральної футбольної арени в «новому» районі.

Як повідомив голова ужгородської Федерації Футболу Віктор Качур, одним із важливих здобутків за останні дні реконструкції на стадіоні «Автомобіліст», є пробурена свердловина глибиною 44 метри, яка знаходиться недалеко від баскетбольного майданчика.

На сьогодні зведено 75 метрів стіни висотою 2,5 метра, яка проходить вздовж меж стадіону та закладено 110 метрів фундаменту майбутньої стіни. Вже підведена міська вода та міська каналізація на територію майбутнього спортивного комплексу. Вивезено практично всі пні, які впродовж минулого тижня з великими зусиллями викорчовувалися.

Наприкінці минулого тижня стадіон відвідали представники фірми зі Львова, яка буде займатися укладанням нового газону для футбольного поля. Передбачається створення двухкаскадної дренажної системи. Сучасна поливна система в свою чергу буде складатися з 30 форсунок, завдяки такій кількості вона буде більш якісно охоплювати весь периметр поля. Газон буде засіяний спеціальною «футбольною» травою.

Демонтовано арку, яка вже розсипалася і повністю знятий асфальтний покрив на вході до стадіону. На місці арки буде оновлений центральний вхід.

lobda.at.ua

ТЕГИ : автомобіліст

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат