Футбол. Несподіванки в Королеві та Вербовці

Євген СВИЩО для rionews 17.07.2014 20:26 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 4-го туру серед дорослих вищої ліги чемпіонату Виноградівського району. Тур був найкращим для виїзних клубів у основному етапі змагань – 1.5 очка за поєдинок (проти середнього показника в сезоні – 0.81 пункта за матч). Гості також встановили рекорд результативності – 1.5 гола за гру (проти середнього показника сезону – 1 гол за поєдинок). Такий позитив вбачаємо у тому, що на поля суперників вирушили фаворити змагань.

Суттєвих сенсацій ми не побачили, а от невеликі несподіванки були помічені в Королеві та Вербовці. Від залізничників ми очікували як мінімум нічиєї, однак їх опоненти змогли здобути дебютну виїзну перемогу в сезоні.

«Дружба» хоча й мала перегравати суперника з Оноку, однак мала це робити з вдвічі меншим рахунком.

За більшої самовіддачі могла розраховувати на домашній заліковий бал «Чепа», за яку черговим голом відзначився відомий, за виступами у чемпіонаті Закарпаття за «Севлюш», Віталій Макар. Однак, один із його партнерів відзначився автоголом, який у сумі з м’ячем фанчиківця Івана Любки приніс перемогу гостям.

Найпередбачуваніше, аж до точної різниці голів, завершився поєдинок у Чорнотисові, де перемогу господарям принесли влучні постріли Славка Кекерченя, Андрія Данкая та Алекса Цігуша. Голом престижу за «Дротинці» відзначився Іван Василинець.  

У поточній таблиці, за підсумками 4-го туру, найбільшого прогресу досягла «Дружба», яка піднялась на два місця. Один крок наверх зробили чорнотисівці. Головним невдахою став клуб із Королева, який опустився на дві сходинки. Один крок униз зробила «Чепа».

Результати 4 туру: «Локомотив» Королево – «Болаж» Вилок – 1:3, «Дружба» Вербовець – «Зірка» Онок – 5:0, «Тиса» Чорнотисово – «Дротинці» – 3:1, «Чепа» – «Фанчиково» – 1:2.  

Турнірне становище: «Фанчиково» – 12 очок (різниця голів – 13:2), «Болаж» – 10 (10:1), «Тиса» Ч. – 6 (8:5), «Дружба» – 6 (8:6), «Локомотив» – 6 (6:8), «Чепа» – 3 (7:8), «Зірка» – 3 (2:15), «Дротинці» – 1 (2:11).  

Євген СВИЩО для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат