Футбол. Господарі забули про ворота суперників

Євген Свищо для rionews 17.07.2014 19:55 СПОРТ

 

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 3-го (перенесеного) туру юнацької першості Іршавського району в зоні “А”. Він був дуже невдалим для господарів, які показали дуже низьку результативність — 1 гол за поєдинок (при середній у цій групі протягом чемпіонату — 2.29 м'яча за матч).

Невеличкою несподіванкою став програш “Сільця”, яке було зобовязане вивозити з Приборжавського хоча б один заліковий бал. Однак, сілезька юнь зазнала другої поразки поспіль та дозволила супернику припинити свою чотириматчеву програшну серію.

За більшої самовіддачі на нічию могли розраховувати й “Білки”, та все ж земляки Івана Фірцака-Кротона дозволили великораківцям реабілітуватись за фіаско від кушницьких однолітків у минулому турі.  

Поразки з трохи меншою різницею в рахунку ми очікували від “Арданова”, яке до цього не програвало з різницею більше, ніж у два голи. Кушницька молодь, яка протягом всього чемпіонату лідирує в зоні «А», довела свою переможну розгромну серію до п'яти матчів поспіль.

У поточній таблиці, за наслідками 3-го (перенесеного) туру, суттєвих змін не відбулось. «Будівельник» хоча й наздогнав «Арданово» за очками, та все ж залишився шкребти темне днище.  

Результати 3-го (перенесеного) туру: «Білки» – «Виноградар» Великий Раковець – 1:2, «Будівельник» Приборжавське – «Сільце» — 1:0, «Арданово» – «Едельвейс» Кушниця – 1:5.

Турнірне положення команд після 3-го (перенесеного туру): «Едельвейс» – 18   очок (різниця голів — 26:3), «Виноградар» – 12 (10:7), «Білки» – 9 (10:11), «Сільце» – 9 (5:7), «Арданово» – 6 (7:13), «Будівельник» – 6 (3:20). У “Виноградаря” та “Сільця” на матч менше.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат