Футбол. Арданово — столиця Іршавщини з результативності (ФОТО)

Євген Свищо для rionews   17.07.2014 19:23 СПОРТ

 

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 3-го (перенесеного) туру серед основних складів зони “А” чемпіонату Іршавського району. Тур був найрезультативнішим із початку змагань — 5.66 гола за поєдинок (при середній результативності у групі протягом майже всього першого кола — 3.95 м'яча за матч).


Єдиною сенсацією стала друга поспіль поразка приборжавців, які мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Безпрограшна серія «Сільця» досягла трьох матчів поспіль. Не дивлячись на це фіаско двійка лідерів не змінюється вже четвертий тур поспіль.  

Поразок із трохи меншою різницею в рахунку ми очікували від “Едельвейса” та “Виноградаря”. П'ята розгромна перемога «Арданова» була настільки вагомою, що нею було встановлено новий рекорд результативності поточного чемпіонату як серед дорослих, так і поміж юнаків. Це вдалось зробити з причини перевершення результату в зоні «Б» в Броді, де було забито 10 голів. Великораківці зазнали другою розгромної поразки в цьому сезоні і третій тур поспіль замикають поточну таблицю.
 
У поточному положенні клубів, за наслідками туру, сталась суттєва зміна: “Білки” та “Сільце” відтіснили “Дружбу”з 3-го на 5-те місце. При цьому, всі три клуби повернулись на ті позиції, які займали перед 7-м туром. Результати 3-го (перенесеного) туру: «Білки» – «Виноградар» – 3:0, «Арданово» – «Едельвейс» Кушниця – 10:1, «Будівельник» Приборжавське – «Сільце” — 0:3.

Турнірне положення команд після 3-го (перенесеного) туру: «Арданово» – 18 очок (різниця голів – 33:4), «Будівельник» – 10 (11:17), «Білки» — 9 (8:8), “Сільце” — 7 (7:6), «Дружба» – 7 (5:8), «Едельвейс» – 6 (11:24), «Виноградар» – 1 (4:12). «Сільце» та «Виноградар» зіграли на матч менше від решти колективів.  

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат