Футбол. Розгром виноробів підсумував перше коло

Євген Свищо для rionews   17.07.2014 18:50 СПОРТ

У перенесеному матчі 10-го туру чемпіонату Мукачівського району серед основних складів “Страбічово” розбило “Бобовище” —7:2, хоча ми очікували від нього звитяги, як мінімум, із вдвічі меншою різницею в рахунку.

За наслідками цього двобою сталась єдина зміна в поточній таблиці: “Страбічово” відтіснило “В. Лучки з 8-го на 9-е місце.

Підсумовуючи перше коло, слід відзначити, що його абсолютним чемпіоном можна вважати “Нижній Коропець”, який посів перше місце в таблиці виїзних матчів, випередивши найближчих переслідувачів дерценівців, чинадіївців та іванівців на 11 очок. Водночас, нижньокоропівці показали найкращий результат за втраченими на своєму полі заліковими пунктами, випередивши “Іванівці” тільки за кращою різницею голів   (27:2 проти 22:3). За здобутими домашніми балами “Н. Коропець” став третім. Клуб, як і перед стартом чемпіонату, залишається головним фаворитом у боротьбі за золотий комплект нагород, а значить цей населений пункт стовідсотково буде з комплектом нагород. Яким стане його відблиск? Про це дізнаємось восени.

Срібним призером першого кола стало “Чинадієво”, яке є кращим клубом за набраними на своєму полі очками. Справедливості заради, слід згадати, що воно зіграло вдома на 1-2 матчі більше за решту колективів. А от за втраченими домашніми очками чинадіївці тільки четверті. Крім того, вони стали другими за втраченими та третіми за здобутими на стадіонах суперників пунктами . Клуб зберігає невеликі можливості поборотись за найвищий ступінь п'єдесталу і навряд чи опуститься нижче четвертого місця.

Бронзовим призером першої половини літнього чемпіонату став “Дерцен” (або як його іменують в народі “Дрисино”). У таблиці домашніх результатів воно стало другим за набраними та третіми за втраченими заліковими балами. У таблиці виїзних матчів дерценівці другі за набраними та треті за втраченими очками. Дрисинці зберігають доволі хороші можливості поборотись за срібний комплект і мізерні — за золото. В цьому сезоні вони навряд чи опустяться нижче чільної п'ятірки.

Четверті “Іванівці”, які в таблиці домашніх результатів показали четвертий результат за здобутими та другий за втраченими пунктами. А от у таблиці виїзних матчів команда має гірші показники — четверте місце як за здобутими, так і за втраченими очками.   Саме гостьові матчі не дозволили цьому клубу увійти до призової трійки першого кола. Утім йому цілком до снаги   в подальшому відвоювати комплект нагород від однієї з двох команд, що знаходяться вище.

Трохи менші можливості втрутитись у боротьбу за бронзу зберігає “Сернє”. У таблиці домашніх результатів цей колектив посів пяте місце як за набраними, так і за втраченими балами. А от у таблиці виїзних поєдинків сернєвці показали тільки сьомий показник за набраними та шостий — за втраченими очками.

Мізерні можливості втрутитись у боротьбу за нагороди зберігають “Бобовище”, “Горонда” та “Страбічово”, яким цілком під силу поборотись за місце у першій п'ятірці.

Значно менші шанси на входження до топ-пять у великолучківців, яким ще треба не зганьбитись від клубів, що знаходяться позаду. Місце за межами десятки може стати для “В. Лучок” — провалом другого кола, а для трьох колективів, що знаходяться позаду банальним підсумком. Тільки добра селекція та робота над помилками, в перерві регулярних змагань, допоможе пістрялівцям, ключарківцям і, особливо, ромочевицьким “майстрам” гри мільйонів уникнути критики від своїх уболівальників. Та як воно буде насправді, дізнаємось починаючи з серпня.
       
Підсумкове турнірне становище після першого кола: «Н. Коропець» – 33 очка (різниця голів – 45:5), «Чинадієво» – 26 (18:4), «Дерцен» – 25 (24:8), «Іванівці» – 22 (26:16), «Сернє» – 17 (23:20), «Бобовище» – 14 (14:18), «Горонда» – 13 (7:13), «Страбічово» – 13 (14:21), «В. Лучки» – 10 (7:14), «Пістрялово» – 6 (11:28), «Ключарки» – 5 (13:28), «Ромочевиця» – 2 (8:34).
                                                                                                 

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат