ДНВЗ «Ужгородський національний університет» запрошує на навчання

admin 11.07.2014 11:09 РАТУША

Державний вищий навчальний заклад «Ужгородський національний університет» запрошує на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів напряму «Державне управління» за спеціальністю 8.15010002 «Державна служба».


Прийом заяв і документів на навчання ДВНЗ «Ужгородський національний університет» у 2014 році за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» за спеціальністю «Державна служба» здійснюється з 01 по 12 липня, відповідно до Порядку прийому на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Державна служба» галузі знань «Державне управління» та працевлаштування вступників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 року №789.



Вступні випробування проводяться з 14 до 25 липня.

При потребі термін подачі заяв може бути продовжений.

Зазначимо, що у 2014 році Ужгородським національним університетом прийом студентів на денну та заочну форми навчання за програмою підготовки фахівців в галузі знань 1501 «Державне управління» спеціальності 8.15010002 освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» здійснюється в межах ліцензійного обсягу 20 осіб денної та 20 осіб заочної форм навчання (за кошти фізичних (юридичних) осіб).

Щодо прийому на заочну форму навчання звертайтесь за довідками за вказаними телефонами.

На денну та заочну форму навчання за кошти фізичних та юридичних осіб приймаються всі бажаючі, які мають диплом про повну вищу освіту.

Строк навчання за денною формою навчання становить 12 місяців, за заочною формою – 22 місяці. Навчання розпочинається з 1 жовтня поточного року.

Конкурсний відбір на навчання здійснюється за результатами вступних екзаменів з основ держави і права (тестове випробування), основ економіки (тестове випробування) та співбесіди, що стосуються державного управління (усне випробування). Форма проведення іспитів встановлюється приймальною комісією. Програма вступних екзаменів розробляється вищим навчальним закладом і розміщується на сайті університету.

Випускники магістратури «Державна служба» можуть займати такі посади:

1. Керівні працівники апарату місцевих органів державної влади: завідувач відділу (місцеві органи державної влади) завідувач сектора апарату (місцева державна адміністрація); завідувач – головний фахівець; керівник апарату; начальник відділу (місцеві органи державної влади); начальник головного управління (місцеві органи державної влади); начальник служби; начальник управління.

2. Менеджери (управителі) у сфері досліджень та розробок: менеджер (управитель) із питань регіонального розвитку.

3. Менеджери (управителі) з права, бухгалтерського обліку, досліджень ринку, вивчення суспільної думки, консультацій з питань комерційної діяльності   та управління: менеджер   (управитель)   з   адміністративної   діяльності; менеджер   (управитель) із зв’язків з громадськістю; менеджер (управитель) із зовнішньої економічної діяльності.

4. Професіонали державної служби: державний соціальний інспектор; помічник-консультант народного депутата України; радник (органи державної влади); спеціаліст державної служби; спеціаліст з питань кадрової роботи та державної служби.

5. Секретарі адміністративних органів: керуючий справами (секретар) виконавчого комітету; консультант (в апараті органів державної влади, виконкому); секретар виконкому та інші.

Навчання здійснюється на факультеті суспільних наук кафедрою політології та державного управління (тел.: 64 03 14); 0502057618, 0979798068

З повагою,

Проректор науково-педагогічної

роботи ДВНЗ «Ужгородський

національний університет» проф. М.О. Лендьел

Декан факультету суспільних

наук ДВНЗ «Ужгородський

національний університет» проф. Ю.О.Остапець

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат