Екс-мер Ужгорода так хоче дострокових виборів...

admin 10.07.2014 15:45 РАТУША

Колишній мер Ужгорода Віктор Погорєлов сьогодні, 10 липня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі розповів про свою бачення сьогоднішньої політичної ситуації в державі

Колишній мер Ужгорода Віктор Погорєлов сьогодні, 10 липня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі розповів про свою бачення сьогоднішньої політичної ситуації в державі та про те, що Україні потрібні дострокові вибори до місцевих органів влади.

На думку Віктора Погорєлова, погляди громади, активістів мають бути підтримані: «У першу чергу, це не тільки перезавантаження влади. Необхідно змінити Парламент і все, що було пов’язано з минулим. Але це має відбуватися у демократичний спосіб. Потрібно підготувати певні закони, певні розділи Конституції, щоб ми не виглядали африканською країною, а нормальною європейською державою», – сказав В. Погорєлов.
«Крім того, нам потрібні дострокові вибори до місцевих органів влади. Якщо це неможливо, то потрібно підготувати відповідні законодавчі акти, які б дозволили провести вибори», – додав Погорєлов.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат