Закарпатський нардеп просить Президента не залучати до АТО військових з малою військовою підготовкою

admin 10.07.2014 15:25 ПОЛІТИКА

26 червня на позачерговому засіданні Закарпатської обласної ради депутати проголосували за звернення до Президента України, Ради національної безпеки і оборони, Міністерства оборони.

У ньому народні обранці вказали на необхідність ротації військових, які вже понад три місяці перебувають у зоні АТО, просили заборонити брати учать в антитерористичній операції непідготовлених юнаків до 20 років, забезпечити військових якісними засобами захисту, встановити обов’язкове страхування тощо.
Народний депутат України Іван Бушко відреагував на звернення і також надіслав своє, депутатське, до Глави держави Петра Порошенка.
У документі політик вказав три пункти, з якими звертається до Президента. Іван Бушко переконаний, що такий крок потрібен, аби запобігти нагнітанню ситуації в суспільстві та піднести бойовий дух учасників АТО.
Зокрема у зверненні йдеться про розробку плану ротації військових, які беруть участь в АТО, та доведення графіку ротації до їх родин, про заборону залучати до АТО військовослужбовців з військовою підготовкою до 2 років та   віком до 20 років, а також добровольців з військовою підготовкою до 6 місяців та віком до 18 років. Крім того, політик звертається до Президента з проханням вжити заходів для відкликання всіх військовослужбовців, які беруть участь у миротворчих місіях ООН, для їх залучення в миротворчій місії АТО на території рідної країни.

Прес-служба народного депутата України Івана Бушка

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат