Футбол. Чемпіон вигрібав голи прямо зі “Скали”

Євген Свищо для rionews 04.07.2014 19:49 СПОРТ

У 2-му турі першої ліги чемпіонату Виноградівського району серед юнацьких складів на висоті були господарі, які хоча й не вражали результативністю — 2.625 за матч (проти 3 за гру у попередньому турі), однак пропустили набагато менше — 1 мяч за гру (проти 2.75 за гру за тиждень перед цим).


Найбільше своїх уболівальників ошелешив минулорічний чемпіон району «Ардовець», який був зобовязаний боротись хоча б за нічию. Мінімальної звитяги або нічиї чекали й від “Олешника”. Трохи в кращу гру своїх улюбленців чекали й фани з Нового Села. Найпрогнозованішою стала впевнена перемога «Неветлена».

За наслідками туру найбільшого прогресу в поточній таблиці досяг клуб із Веряці, який підстрибнув на чотири місця вгору. На дві сходинки піднялись шаланківські парубки. По одному кроку наверх зробили неветленфолівці та великокомятці. Головними невдахами стали підвиноградівці та перехрестівці, які впали на три місця. По одному кроку вниз зробили клуби з Боржавського та Олешника.

Результати 2 туру: «Колос» Великі Комяти – «Олешник» – 2:1, «Шаланки» – «Тиса» Нове Село – 3:0,   «Скала» Веряця – «Ардовець» Підвиноградово – 4:0, «Перехрестя» – «Неветлен» Неветленфолу – 0:3.

Турнірне становище: «Неветлен» – 6 очок (різниця голів — 9:0), «Боржава» – 3 (8:1), «Скала» – 3 (5:2), «Шаланки» – 3 (5:3), «Олешник» – 3 (3:3), «Ардовець» – 3 (3:6), «Колос» – 3 (2:7), «Перехрестя» – 0 (0:3), «Тиса» Нове Село – 0 (1:11). Дорослі та юнаки«Боржави» і «Перехрестя» зіграли на матч менше.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат