Футбол. Микита, не той що лис, подолав цілу «Скалу»

Євген Свищо для rionew 03.07.2014 12:48 СПОРТ

Репортаж про матч юнаків "гірників" та "скелястих", юнацького Чемпіонату Іршавщини.

До цього поєдинку два юнацькі колективи підійшли у різному настрої. «Шахтар» з Ільниці здобув два поспіль розгроми – вдома над одним з лідерів «Греблею» та на виїзді над абсолютним аутсайдером «Ялинкою». «Скала» в рідному Негрові зазнала другого домашнього розгрому від греблянців. У очному протистоянні найреальнішою мала стати перемога гірників в 1-2 голи.

Ільницька молодь одразу дала зрозуміти «хто на домашньому полі хазяїн», завдавши першого удару на 40-й секунді. Однак, точності в пострілах спочатку бракувало обом колективам. Негрівці, у своїх атаках, намагались використовувати фланги (особливо правий), внаслідок чого заробили чимало кутових ударів, користі з яких не отримали.

Гірники більше проривались по центру. На 12-й та 14-й хвилині вони втратили дві нагоди відзначитись. Спочатку небезпеку ліквідував захисник, а далі гравцюдався взнаки брак влучності. Гості змушені були більше фолити, внаслідок чого суперник отримав стандарти з різних позицій. Однак, у першому таймі гірники ними не скористались і пішли на перерву за мирової – 0:0.

На старті 2 тайму скелясті, під час контратаки, нарешті завдали удару в площину, та надійно зіграв воротар. Господарі відповіли ударами з-за меж штрафного майданчика, які голкіпер відбив. На 41-й хвилині місцеві створили найкращу нагоду відкрити рахунок, вивівши віч-на-віч з воротарем Василя Микиту. Форвард перекинув голкіпера, однак мяч полетів в саниметрах повз ліву стійку. Гол зявився через 2 хвилини з того місця, звідки його навіть місцеві ультрас не очікували. Стандарт з правого флангу з досить гострого кута в 30-ти метрах від брами – здавалось нічого серйозного. Всі чекали від Микити навісу у штрафний майданчик, та він пробив точно під поперечину, забивши один із найкрасивіших голів юнацьких змагань Іршавського району – 1:0. Не встигли гості розіграти з центра поля, як втратили мяч і отримали вихід на воротаря того ж Микити, який легенько переправив мяч у лівий кут повз приголомшеного воротаря і оформив дубль – 2:0.

Далі негрівці не використали свою реальну нагоду скоротити розрив ударом зі стандарту і одразу отримали третій гол у свої ворота від Богдана Павлище, який завершив швидку контратаку на 52-й хвилині – 3:0. Негрівці втратили нагоду змінити рахунок після одного навісів, коли господарі в пожежному режимі винесли мяч. Внаслідок перемоги «Шахтар» піднявся з 4-го на 3-є місце.

Євген Свищо для rionew

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат